Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alig pisil a lányom, miért?

Alig pisil a lányom, miért?

Figyelt kérdés
7 hós a lányom valószínű kötőhártya gyulladása van most viszem orvoshoz de viszont tegnap evett is ivott is mégis alig van pisi a pelusban.Kaki is csak egy volt.Mitől lehet?Ha baj lenne a veséjével észre venném?Nem sötétebb a vízelete nem szagos.Megkérdezem a dokit csak nagyon idegesit máskor nem győzöm rajta cserélni a pelust tegnap meg ahányszor kibontottam nem volt semmi este fürdés előtt volt egy kicsi neki.
2011. febr. 22. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:
mindenképp orvos.Nehogy vese gond legyen belőle.
2011. febr. 22. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis orvoshoz viszed, ezt is mondd meg feltétlenül!
2011. febr. 22. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Orvos! Lehet h vese gond is van a háttérben. De ezt a doki tudja csak megmondani. Ha idegesít a dolog, hívd fel a védőnénidet, biztos h mond rá vmit
2011. febr. 22. 08:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp viszem csak 11-től rendel az orvos csak nagyon ideges vagyok és azért tettem fel a kérdést hátha volt valakinél ilyen és tudott volna valamit mondani.Köszönöm az eddigi válaszokat
2011. febr. 22. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!