3 hetes babánál is ugyanazok a nátha tünetei?
Figyelt kérdés
Nagy fiam megfázott(orr folyás, száraz köhögés,láz még nincs) és félek hogy a kicsi elkapja. Ha elkapja akkor nála is lesz köhögés?Néha hallom hogy törtyög a pici orra, de már többször hallottam még a korházban is.2011. febr. 21. 23:53
1/2 Bogyo110 válasza:
mi is 3 hetesek vagyunk és náthásaqk tegnap vették észre a hallás vizsgálaton néha köhög meg törtyög az óra én vettem rá nasivint meg töbször órszivó porszivózunk nem túl nagy sikerrel
2/2 anonim válasza:
Szerintem sterimart vegyél és utána szívd le neki.Nem feltétlen kapja el én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!