7 hónapoos babának hogy adjak rizst? Már rizspépet eszik, de hogy fözzek neki sima rizst és paszirozzam?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 20:46
1/4 anonim válasza:
én megföztem bő vízben jó puhára és turmixoltam azzal amit adtam hozzá.
2/4 anonim válasza:
A sima rizst jó megmostam, bő vízzel felöntöttem, szinte szétfőztem, aztán turmixoltam.Főzés közben pótoltam a vizet, ha kellett.
3/4 anonim válasza:
Én rizspelyhet használtam!
Bioboltban vettem, csak beleteszed vízbe és pépes lesz. Egy fél kg-os zacskó elég sokáig elég volt!
4/4 anonim válasza:
7 hónapos gyereknek tök fölösleges turmixolni. Már simán meg tudja forgatni a nyelvével a kaját.
Rendesen főzd meg só nélkül, ha párszor közben megkevered, akkor kicsit kásaszerűbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!