A tejpép táplálóbb a tápszernél? Adhatnám utolsó etetésre?
Figyelt kérdés
sziasztok! 4 hónapos babám HA tápszert eszik, este 10-kor kajcsizik (akkor eszik egész nap a legtöbbet, 200 ml), de már 2, fél 3 körül éhes is. napközben 3-4 óránképnt eszik. egyébként teát nem hajlandó inni, csak 1-2 kortyot. volt már egyszer, kétszer, hogy amikor ébredt, csak simizgettem és vissza is aludt, de ez ritka. adhatnék neki HA tejpépet utolsó kajcsinak? kicsit jobban laktatná? attól fájhat a pocija?2009. febr. 14. 16:39
1/3 anonim válasza:
Én mindig vacsira adtam, a legtáplálóbb úgy eltelítette a gyereket hogy reggelig aludt. Sose fájt a hasa, nyilván korának megfelelőt adj. Próbálj ki többfélét, nekünk a Milupa nem jött be, a Nestlé viszont igen.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igen, jobban laktatja, én is 4 hónaposan kezdtem adni a kislányomnak (a védőnő tanácsára).
Mondjuk én úgy adom, hogy 17.30-kor tejpép és lefekvés előtt 19.45kor még kap cumisüvegből tápszert, általában azon el is alszik, viszont mióta előtte megeszi a tejpépet este 8-reggel 7-ig folyamatosan alszik :)
A kislányom a Milupa HA vaníliásat eszi, ő nagyon szereti, mondjuk a tápszere is Milupa HA Start.
4,5 hós kislány anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! ki fogjuk próbálni!
2009. febr. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!