Adhatok 3 és fél hónaposan kisfiamnak reszelt almát pl? Vagy mit lehet neki adni?
Adhatsz,de jobban megeszi,ha egy kevés háztartási kekszet is reszelsz bele. Legalábbis az én gyerekeim jobban szerették. Én még nem követtem a mai "semmit nem ehet a gyerek" divatot.
Mindhárman egészségesek,és nem allergiások semmire.
Nálunk előzör a sütőtökpüré vált be nagyon.később kapott csak almát mert az fogja a hasat és mivel tápzeres a pici amúgy is elég nehezen birt kakilni. mi is 3 és fél hósan kezdtük a kóstolgatást,én mindent adtam neki ami 4 hós kortól van bébiételbe:)És nem lett eddig alergiás semmire.
Most már 6 hós és elkezdtük bevezetni a tejtermékeket is:)
Köszi szépen a gyors válaszaitokat! :)
Ma adtam neki pár kanál sárgarépapürét,és úgy néztem izlett neki az első pár kanállal,aztán kirázta tőle a hideg..:))
A sütőtököt akarom következőre kipróbálni.Csak mivel extra hasfájósak voltunk,sőt,még egy kicsit most is nehezen pukizik a babám,kicsit félek megkezdeni ezt..
Anyatejet vagy tápszer adj neki, semmi mást!
előz
fiam csak 1 évesen lett ekcémás, 3 hósan kezdtem hozzátáplálni
Mi is nagyon hasfájósak voltunk és mióta hozzátáplálom sokkal jobb a helyzet(most már csak nagyon ritka ha fáj a pocija.egyébként mielőtt felelőtlen anyának kiáltanátok ki gyerekorvos javaslatára kezdtük a hozzátáplálást.
15.07-es vagyok
Hát pedig az én extra hasfájós kisfiamnak is a doki ajánlotta, hogy 3 hónapos kora után kezdjük el kóstoltatni a gyümölcsöt.
Mi őszibarackkal kezdtük, imádta! És nagyon jó volt tőle a pocijának is.
Jó lenne, ha már kicsit utánanézne vagy kérdeznének sokan a bőrgyógyásznál erre az ekcémára, mert marhára unom, hogy sokan a korai hozzátáplálásra fognak rá mindent. A legtöbbször nem is a kaja miatt lesz valaki ekcémás! Bőrgyógyász főorvos van a családunkban, rengeteg esetet hallottunk már tőle is. Csak a gyerekorvosok többsége is tudatlan e téren és minden egyes általa nem ismert bőrproblémára ráfogja, hogy ekcéma vagy valalergia, holott nem is az. És kezeli mindenfélével a gyereket, ahelyett, hogy a szakemberhez küldené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!