Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet köze az éjszakák átalvás...

Lehet köze az éjszakák átalvásának ahhoz, hogy melyik napszakban születik a baba?

Figyelt kérdés

Most jutott eszembe egy itteni választ olvasva, hogy lehetséges-e az, hogy akinek a babája éjszaka vagy reggel születik, az nehezebben alszik majd éjszaka, mint ha délután-este született volna?

Azt írta vki, hogy a babák átalusszák az első 12 órát születés után, aztán meg ébren vannak. Lehetséges, hogy ha ez az első 12 óra inkább éjszakát jelent, akkor könnyebbek lesznek később az éjszakák (mert az ő ritmusa eleve beleilleszkedik a miénkbe)?

Véleményt és tapasztalatot is írjatok, légyszi, hány órakor született a babátok, és milyen alvó lett (nyilván az első időkre vagyok kíváncsi, nem arra, amikor már jön a fogzás stb.).

Az én babám beleillik a teóriába, 16:30-kor született, 3 hetes koráig egyszer ébredt éjszakánként, majd 6 hónapos koráig egyszer sem.

2011. febr. 21. 06:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyfiam reggel 8.00-kor született,2 éves volt ,mire átaludta az éjszakát.

Lányom 21.53-kor született,1 hónapos korától végigaludta az éjszakákat.

A kicsi fiam reggel 8.53-kor született,most 14 hónapos,de még nem aludta át az éjszakát.

A leghosszabb alvása egyhuzamban az este 9-től hajnali 3-ig volt.De ez elég ritka.

2011. febr. 21. 09:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz ez a teória.

A lányom délelőtt 11-kor született, és kb 3 hós kora óta átaludja az éjszakákat.

2011. febr. 21. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!