Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szandált vegyek elsőnek...

Milyen szandált vegyek elsőnek, már járni tudó babának?

Figyelt kérdés
Van kedvelt márka? Jó, rossz tapasztalat?
2011. febr. 20. 21:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oké, rákérdezek, megnéztem élőben, nagyon tetszik. De mit kérdezzek pontosan? Milyen talpkiképzés a jó???
2011. febr. 24. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én apukám ortopd műszerész, gyerekeknek is csinált sok lúdtalpbetétet. Szerinte nem kell harántemelő, csak döntőék. Illetve járjon a gyerek sokat mezítláb egyenetlen talajon (pl.nyáron), amikor csak lehet: kavicson, füvön....
2011. febr. 24. 13:14
 13/14 anonim válasza:

Siestát semmi képpen ne vegyél!Nekünk az ortopéd orvos azt mondta,hogy a lehető legrosszabbat akor teszik a szülők a gyerek lábának ha Siesta cipőt vásárolnak neki!!!

Mi a SEBASTIANO-ban vettünk neki,nem olcsó,de szinte fele annyiba kerül mint a Siesta és tiszta bőr a cipő.Nézd meg megéri!!!

2011. márc. 1. 18:39
 14/14 A kérdező kommentje:
A dr. batz-osat is a sebastianoba árulják, én is ott néztem ki. Én is vettem már magamnak többször is ott, és meg voltam elégedve.
2011. márc. 5. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!