3 hós babád nagyon igényli a társaságod vagy elvan néha egyedül is?
Figyelt kérdés
Az én kicsikém max fél órát van el egyedül a játszószőnyegen. Folyamatosan igényli, hogy beszéljek hozzá és lásson. Ne értsétek félre, örülök neki, hogy ennyire a közelembe akar lenni. Nálatok hogy van? Mikor fog majd egyedül huzamosabb ideig is eljátszadozni???2011. febr. 20. 11:27
1/5 anonim válasza:
Nekem is kb fél órát van el egyedül (mondjuk nagyjából még ennyi az az idő amit a szopin kívül ébrentölt nézelődéssel, ezután jön/jönne a nyügi, úgyhogy alvás van), de én ezt is nagyon ritkán használom ki. Néha beteszem a hintába ha valami zörgős dolgom van. Azt szeretem elvégezni amíg ébren van hogy ne keljen fel rá. De szabályosan sajnálom hogy csak úgy van, és nézeget, de tudom ha ott lennék mellette akkor vigyorogna mint a tejbetök :), szóval igyekszem vele lenni amikor ébren van. Vagy apukát odaállítom mellé. De egyébként szépen elvan, csak sajnálom egyedül hagyni :)
2/5 anonim válasza:
Fél órát el van egyedül? Hát, annak én hogy örültem volna!!!! Az enyém annyit sem volt el. Folyton törődést, sőt, egy időben a folyamatos szórakoztatást igényelte. Nagyon fárasztó volt, kimerítő!! ráadásul igen keveset aludt és hasfájós volt. Akkor volt egy kicsit a játékaival, amikor egyedül fel tudott ülni. Viszont a sok foglalkozás, közös játék, mondókázás egyebeknek köszönhetően sokkal fogékonyabb lett, mint egy jó alvós,kevesebb foglalkozást igénylő, nyugisabbnak mondható vele egyidős baba.Annak lett igaza, aki azzal vigasztalt, hogy meglesz az eredménye. Egyévesen ha mondókázok, ő mutatja, hol szoktam neki a testén olyankor mutogatni, játszani. Kitartás!
3/5 anonim válasza:
Én nagyon szerencsés vagyok mert az én babám csak a megszületése után kb 2 hónapos koráig volt így azóta egymagában is elvan én fözhetek süthetek a konyhába vagy éppen takaríthatok csak a nap végére jelzi az annya hiányt!Én nem kapattam fel,ugy csinálat mert sirt ám ő is meg én is kint a konyhában hogy ott hagytam és egy két nap után megszokta hogy nem mindig csak annya.
Ha mindig ugortam volna akkor semmit nem tudtam volna megcsinálni az otthoni teendőimből és hát koszban nem élhettünk meg ennünk is kellet!!De azért azt hozzá teszem,hogy ez csak itthon megy ha valahova megyünk ott viszont csak anya de már ezt is kedtük orvosolni pl:apukáméknál szoba hinta!!
4/5 A kérdező kommentje:
Én is meg tudok tőle csinálni mindent, sütök, főzök, takarítok, csak igényli, hogy lásson és beszéljek hozzá. HA sír én se rohanok rögtön, nyílván nem hagyom órákig sírni, de nincs rögtön felkapva.
2011. febr. 20. 13:39
5/5 anonim válasza:
Ebben az időszakban alakul ki az úgynevezett ősbizalom. Szerintem egyáltalán nem baj, ha igényli a társaságodat egy ennyi idős pici.Sőt! Szerintem ez a normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!