Zöldbab és zöldborsó főzeléket ehet majdnem 7hónapos fiam?
Figyelt kérdés
üveges bébiétel,4hónapos kor van rajta,nincs benne tej,tejszin,ilyenek,csak zöldborsó(passzirozott),meg kis étolaj,a másikba meg zöldbab meg krumpli.Adhatom neki?Ez mindkettő okozhat hadfájást/görcsöket?2011. febr. 20. 10:38
1/7 anonim válasza:
Előfordulhat ugyan, hogy kicsit megf...atja, de nem olyan nagy a baj akkor sem. Szerintem add oda nyugodtan!
3/7 anonim válasza:
Üveges bébiételt átpasszírozva??? Érdekes....
Mehet nyugodtan mindkettő!
4/7 anonim válasza:
Nálam is felmerült ez a kérdés. Én azt csináltam, hogy először csak 2 kis kanállal adtam belőle, aztán másnap odaadtam neki az egészet (mivel nem volt tőle semmi baja).
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.Irtam is hogy ez át van passzirozva eleve,akkor minek mégegyszer?Akkor megpróbálom adni neki,remélem nem lesz baja,az nem baj ha fosna,mert mióta hozzátáplálok,kemény a kakija,ritkán higabb csak,pedig próbálom úgy kombinálni....
2011. febr. 20. 11:43
6/7 anonim válasza:
Én nem a kakára, hanem, a levegőre gondoltam, szerintem a borsó fogja a hasat.
7/7 A kérdező kommentje:
ja értem,na majd holnap meglátjuk,csaknem lesz hasfájás.
2011. febr. 20. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!