A csőrös itató csőre másnak is elszíneződik?
Figyelt kérdés
Megfogja az étel és nem tudom semmivel sem letisztítani. Van valami ötletetek, amivel le lehet mosni? Még a puha csőrt használjuk.2011. febr. 20. 10:04
1/6 anonim válasza:
Igen, nekünk is elszineződött a puha csőr. Nem tudom én sem mivel lehetne kitisztítíni.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is a narancslétől sárga.
3/6 anonim válasza:
Igen elszinezodik. Nem hiszem, hogy kijonne, de probald meg "kifozni". Forralj vizet es tedd bele par percre, ha az elszinezodes nem is jon ki, de biztos baci mentes lesz.
4/6 anonim válasza:
Igen.
Nekünk 2 db Avent varázsitatónk van és még ráadásul be is penészedett, hiába hagytam mindig száradni és áztattam ecetbe, Domestosba előtte. Így új csőröket kellett vennem, azóta viszont már van mosogatógépünk, így abban mosom és azóta nem színeződik és nem penészedik.
5/6 A kérdező kommentje:
A kifőzésre már én is gondoltam, ki is fogom próbálni.
Ha már nagyon csúnya lesz, akkor vennem kell másikat, de akkor meg már lehet, hogy a kemény fog kelleni.
Köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 20. 16:07
6/6 anonim válasza:
3. vagyok
A kemeny is ugyanugy elszinezodik, de nem problema, amig tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!