Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Nania...

Mi a véleményetek a Nania gyerekülésről? 9-36 kg-ig!

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. febr. 19. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Olcsó húsnak híg a leve.

Nézd meg élőben, meglátod milyen anyaga van. Bár az a legkevesebb:8

2011. febr. 19. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Én soha nem vennék olyan autósülést ,amire azt mondják,hogy jó egy 8-9 hónaposnak és egy kiskamasznak!
2011. febr. 19. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Olyan amilyen:-((

Nania , ráadásul 9-36 kg.

A gyerekülés az, amin nem spóroltunk.

2011. febr. 19. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Nania van,bár igaz hogy a 0-18 kg-os,és mi megvagyunk vele elégedve!Akárhogy ios szeretnénk drágább és jobb ülést sajnos nemtehetjük meg,és nem minden olcsó húsnak híg a leve!!!:)
2011. febr. 19. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:

na, tessék...

nekem meg a concordot szólták le, hogy nem biztonságos, mert a maxi cosi, meg a römer..., de basszus, ha egyszer nem futja 35.000nél drágábbra, akkor nem veszek másmilyent. a használtban nem bízom...nincsen garancia, stb...

rühellem az ilyet, hogy nekem ilyen, meg olyan van, bibí, mert ez a király 65000ért...na mindegy, kicsit felpörgettem magam...

szóval, ha nania-ra van pénzed vegyél azt, de itt is vannak frankó ülések, és nem is drágák:

[link]

2011. febr. 19. 21:12
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. Én nagyon szeretem. Sem az anyagával, sem a masszívságával nincs bajom. A kislányomnak nagyon kényelmes. Mióta megkapta, ismét nyugodalmasak az utazások, ismét tud aludni az autóban. Sajnos nekünk sem volt több pénzünk rá. És az olcsó húsnak......nem mindig igaz, csak gondolj bele :D

2011. febr. 20. 08:09
 8/9 anonim válasza:

Én nagyon Nania ellenes voltam, annyi rosszat olvastam itt róla. Aztán szétnéztem a boltokban. Rájöttem hogy mindegyiknek van valami hibája (a drágáknak is).

Az egyik boltban felvilágosítottak, hogy a pierre cardin made in china. A naniát viszont tényleg franciaországban gyárják. Nekem második gyerekülésnek kellett, ritka, városi használatra. És igen, az ára sem volt mindegy. Nem akartam olyat venni, amit egy év múlva cserélhetek nagyobbra, így ilyet vettem:

[link]

Nem sokat használtuk még, de eddig nincs rá panaszom.

2013. jan. 14. 13:44
 9/9 Golan Trevize ***** válasza:

ADAC teszten megkapta a megfelelőt, de én nem venném meg.

6-os: melyik Concord ülést szólták le?

Akik elvből tiltakoznak a 9-36-os ülések ellen, hogy nem lehet jó egy 9 hónaposnak meg egy X évesnek, azok még nem láttak jó 9-36-os ülést. Ezeket a 15 kg-os súlycsoport-váltásnál át kell alakítani, gyakorlatilag teljesen másik ülés lesz belőle.

2013. jan. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!