Van olyan anyuka aki addigi kizárólagos szopi mellet,4 hós kor után elkezdte a barack, alma. Kóstoltatást?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 11:50
1/6 anonim válasza:
Én 4 hónaposan reszelt almával kínáltam a fiamat és sárgarépával, most 5 hónaposan újra csak szopi van, valahogy nem igényli még a gyümölcsöt, zöldséget.Pedig jó nagy baba,ezért is akartam hamarabb elkezdeni a hozzátáplálást.
3/6 Judit81 válasza:
Szia!Én két gyerkőcömet szoptattam 13 hónapig. Az elsőnél a védőnő és doktornő tanácsára 6 hós koráig nem adtam neki mást csak anyatejet.Vashiányos is lett.A kissebbik lányomnak már 4 hós korától én is adtam gyümölcslevet meg gyümölcsöt.meg 6 hós korától adok neki malltofer cseppet(ezt édesapám tanácsolta aki orvos).Én igy csináltam.Remélem segítettem válaszommal a döntésben.Szép napot nektek.
4/6 anonim válasza:
Én nem kezdtem ael amásodiknál, csak 6 hósan (elsőnél 3, egy idióta voltam)
Egyik sem vashiáanyos, de az emésztőrendszerének nem jó a korai hozzátáplálás.
Teljesen felsleges!!!
5/6 anonim válasza:
Én 4 és fél hónaposan kezdtem el nála, addig csak anyatejet kapott.Volt 3 hét, hogy gyakorlatilag minimálisat hízott, és mivel a tápszeres pótlást nem fogadta el ( ordított), kénytelen voltam elkezdeni.(amit nem bántam meg)Világos volt számomra, hogy a tejem már nem fedezi az ő energia és kalória igényét, ebben a kizárólagos szoptatásban nem feltétlenül értek egyet a védőnőkkel.Azóta szépen hízik, és láthatóan vidámabb.Imádja a kanalas dolgokat, csak úgy habzsolja.Almát, őszibarackot, sütőtököt kapott eddig bébiételben (és paradicsompürét, de az nem ízlett), és reszeltem neki almát az édesebb fajtából. (fintorgott) A sütőtök az abszolút kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!