ìgy elsö ránézésre én azért nem venném meg mert a lábtartó része is huzatos. az mikor már menni tud kb 2 nap alatt tiszta kosz lesz, és rettenetes csúnya lesz úgy fog kinßézni mintha egy 100 éves babakocsid lenne.
a másik hogy mekkora a súlya. és ha tényleg 3 évig akarod használni nem ártana tudni hogy milyen a váz minösége.
2011. febr. 18. 20:19
12/25 anonim válasza:
A sógoroméknak épp ilyen van, kár hogy a kisfiúk még nem nőtte ki, mire a miénk megszületett. :)
2011. febr. 18. 20:25
13/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagyon olcsó.
Én Ts-es Gracot vettem 50 ezerért, mózes nélkül 2 éve, az most 60 ezer.
2011. febr. 18. 20:44
14/25 anonim válasza:
előző
nekem a Bergon-ok kimondottan NEM tetszenek, olyan nagy batárak, ez sokkal jobban néz ki
2011. febr. 18. 20:46
15/25 anonim válasza:
Ettől a webáruháztól én nem rendelnék.Hiába adtam le a rendelésemet emailbe,sms-be nem válaszoltak.
2011. febr. 18. 20:56
16/25 A kérdező kommentje:
Nem innen rendelném,sőt egyáltalán nem biztos,hogy veszünk újat,csak nézegetek,álmodozom,és ezen megakadt a szemem.Megvan még a bergonunk,de azzal tényleg olyan nehéz minden...
2011. febr. 18. 21:11
17/25 anonim válasza:
Nekünk is Bergon van, viszont ez sokkal jobban tetszik, és hordozóval, mózessel szerintem nem drága ennyiért!
2011. febr. 18. 21:54
18/25 anonim válasza:
Szia!
Én nem ajánlanám, nekem ilyen volt, és kétszer elgurult a kereke az utcán...Rendeletm másikat, első útunkon gurult az is!
Ugyan ilyen babakocsink van, és innen is rendeltem! Nagyon jó kocsi! Mi szeretjük! Habár ha most kellene vennem tuti nem ilyet vennék :/
2011. febr. 18. 22:24
20/25 anonim válasza:
utolsó vagyok:
Az egyik válaszolónak: A lábtartó igaz hogy huzatos, de be van vonva műanyaggal, amit szinte észre se lehet venni csak azon hogy kicsit fényesebb mint máshol a huzat, és pont ezért jó, mert egy törlés és már ragyogóan tiszta!
Másik: én a kórházból (mikor szültem) rendeltem meg telefonon, és mire hazaértünk másnap már itt is volt a kocsi! és a cégvezető 2szer is visszahívott: először az egyeztetés végett, másodszor pedig hogy melyik nap küldte el és mikor kapom meg! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!