Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nagyon "gagyi" ez...

Szerintetek nagyon "gagyi" ez a babakocsi? Vagy miért ennyi csak az ára?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 19:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

ìgy elsö ránézésre én azért nem venném meg mert a lábtartó része is huzatos. az mikor már menni tud kb 2 nap alatt tiszta kosz lesz, és rettenetes csúnya lesz úgy fog kinßézni mintha egy 100 éves babakocsid lenne.

a másik hogy mekkora a súlya. és ha tényleg 3 évig akarod használni nem ártana tudni hogy milyen a váz minösége.

2011. febr. 18. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
A sógoroméknak épp ilyen van, kár hogy a kisfiúk még nem nőtte ki, mire a miénk megszületett. :)
2011. febr. 18. 20:25
 13/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem nagyon olcsó.

Én Ts-es Gracot vettem 50 ezerért, mózes nélkül 2 éve, az most 60 ezer.

2011. febr. 18. 20:44
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

előző

nekem a Bergon-ok kimondottan NEM tetszenek, olyan nagy batárak, ez sokkal jobban néz ki

2011. febr. 18. 20:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Ettől a webáruháztól én nem rendelnék.Hiába adtam le a rendelésemet emailbe,sms-be nem válaszoltak.
2011. febr. 18. 20:56
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem innen rendelném,sőt egyáltalán nem biztos,hogy veszünk újat,csak nézegetek,álmodozom,és ezen megakadt a szemem.Megvan még a bergonunk,de azzal tényleg olyan nehéz minden...
2011. febr. 18. 21:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekünk is Bergon van, viszont ez sokkal jobban tetszik, és hordozóval, mózessel szerintem nem drága ennyiért!
2011. febr. 18. 21:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem ajánlanám, nekem ilyen volt, és kétszer elgurult a kereke az utcán...Rendeletm másikat, első útunkon gurult az is!

Ami szerintem hasonló árban és jó:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 18. 22:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen babakocsink van, és innen is rendeltem! Nagyon jó kocsi! Mi szeretjük! Habár ha most kellene vennem tuti nem ilyet vennék :/
2011. febr. 18. 22:24
 20/25 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

Az egyik válaszolónak: A lábtartó igaz hogy huzatos, de be van vonva műanyaggal, amit szinte észre se lehet venni csak azon hogy kicsit fényesebb mint máshol a huzat, és pont ezért jó, mert egy törlés és már ragyogóan tiszta!

Másik: én a kórházból (mikor szültem) rendeltem meg telefonon, és mire hazaértünk másnap már itt is volt a kocsi! és a cégvezető 2szer is visszahívott: először az egyeztetés végett, másodszor pedig hogy melyik nap küldte el és mikor kapom meg! :)

2011. febr. 18. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!