Mit csináljak, ha a 10hónapos kislányom csak édességeket akar enni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 13. 13:30
1/6 anonim válasza:
vennék neki édes gyümiket,amiket már ehet,de édességet nem adnék neki,pl. azért sem,mert a cukor kivonja a kalciumot a csontokból és a fogai is tönkre mennek. Ez egy jó kis játszma,biztos tudja,hogy az evés gyenge pontod,és eléri a célját... szerintem légy erős,nem fog éhen halni a lányod és előbb-utóbb enni is fog. persze magyarázd el neki,hogy miért nem ihat/ehet édességet. Ha sokáig fennáll ez a probléma,pszichológushoz is elmehettek vele!
2/6 anonim válasza:
Ez mit takar???Az én babám 9 hós,de még nem ismeri az édességeket.Ha baba-pudingra gondolsz,akkor az-gondolom én-nem baj.Én csak hetente 1x-2x adok baba-kekszet,alkalmanként 1-2 db-ot.Tejpépeket,üveges desszertet(gabonás gyümölcsöt,csak gyümölcsöst),üveges joghurtot,és túrót adok neki,sztem próbáld meg,az is elég édes,viszont nem tartalmaz hozzáadott cukrot.2 gyerekes anyuka
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy délben sem kell neki a bébi étel üveges ,sem ,amit én főzök csak a Nestle tejital az viszont minden mennyiségben,
2009. febr. 13. 13:52
4/6 anonim válasza:
Ne haragudj,de ezt te szoktattad rosszul.
Elözször egyen aztán igyon ilyeneet.De inkább tiszta tejet,teát,vizet.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen ne adj neki édességet!!! Úgyis megéhezik és fog enni. Az én kisfiam is ennyi idős, de szerencsére még nem ismeri az édességet. Bármennyire nyűglődik, meg úgy néz rám, mint a Shrek c. filmben a macska, én nem adok neki egy falatot/kortyot sem!
6/6 anonim válasza:
Èn adok a lányomnk keveset.aze´rt azt nem lehet,hogy kinézze az ember sza´jából és meg sem kóstolhatja!!
Az az emberi butasa´g.
Kap,de keveset.Próbálj e´des gyümit adni,babakekszel.Egyszerüen amíg nem eszik,ne adj neki édeset.ezt mondd is neki.Pár falat étel,e´s kap majd édeset is.Hidd el fel fogja fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!