Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan gyerek, aki kiabál,...

Van olyan gyerek, aki kiabál, ha nem kér már enni?

Figyelt kérdés
A fiam mostanában szinte végig kiabálja az evést, pár kanállal megeszik és utána kiabál. De ha egyszerűen elfordítaná a fejét, vagy "szájzárat" kapna, tudnám, hogy nem kell neki már. De ő csak kiabál, de mégis tátja a száját és azért eszik. Másnál van ilyen? Miért lehet ez? Félek, hogy megutáltattam vele az evést.
2011. febr. 18. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Próbáld ki, hogy adsz a kezébe egy kanalat. Nálunk is ez lett a megoldás, és kezd szépen egyedül eszegetni. Persze macerás, mert először csak pancsol a kajában, de azzal lefoglalja magát, és kicsit önállósodhat.

2011. febr. 18. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
10 hónapos. Igen, van amikor beválik, mondjuk adok neki egy kis kenyérdarabot, egy darabig elvan, nem sokáig.
2011. febr. 18. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam egyszerűen NEM-et int a fejével és a világért sem nyitná ki a száját, ha már nem kér többet. De addig se, amíg meg nem rágta az ételt. Szerencsére pici kora óta ezt csinálja, így nincs gond, hogy túl sok van a szájában.
2011. febr. 18. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát lehet,hogy ez már csak egy kis hiszti!Próbáld meg,hogy teljes nyugalommal vedd ki az etetőszékből,rakd le játszani!Majd ha lehiggadt akkor etesd meg újra!Szerintem az ilyen gyerekekből lesz a rosszevő,válogatós illetve ha így haladtok akkor mindíg is egy nagy prócedúra lesz vele az evészet!Gondolom ezt te sem akarod,hogy ha nagyobb lesz,hogy ne tudj vele elmenni egy vendéglőbe!
2011. febr. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!