Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miböl adjátok babátoknak a...

Miböl adjátok babátoknak a fözeléket? Cumisüvegböl vagy kanálból?

Figyelt kérdés

A lányom 6 hónapos és egyszerüen kanálból alig eszik 1-2 falatot, utána elkezd sírni és feszíti ki magát a karomból. Az etetöszéket ugyancsak nem viseli el, ott is üvölt, a kanalat megfogja és a benne levö ételt szétmaszatolja. Ilyenkor ha mégis sikerül a szájába tenni, direkt fuldoklik és mégjobban sír, hogy fejezzem már be. Pedig meg kellene kezdeni a hozzátáplálást de így nem fog menni :(

Lehet olyan cumit venni ami átereszti a fözeléket? Mert a kanál halott dolog :(

2011. febr. 18. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam.És rájöttem,ogy akkor már annyira éhes ,hogy nincs türelme kanalazni,azért tombol.És ráálltam arra,hogy kajaidő előtt fél-háromnegyed órával kezdtem el kanállal etetgetni,amikor még nem annyira éhes.Mert ugye kanállal szaporátlanabb,és olyankor Ő már azonnal meg akarja kapni a kaját!Szerintem egy próbát nálad is megérne,veszteni nem vesztesz semmit.Az én babám kb.2 hét alatt szokta így meg a kanalat.
2011. febr. 18. 13:32
 12/12 gabszem ***** válasza:
az utolsó válaszolóhoz csatlakoznék, nálunk ugyanez a helyzet!
2012. jún. 28. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!