Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ülhet félévesen a kisfiam...

Ülhet félévesen a kisfiam napi pár percet az etetőszékben, ha még nem tud magától stabilan ülni?

Figyelt kérdés

Tényleg csak annyi időre míg azt a pár falatot megeszi amit most kezdünk kóstolgatni. Vagy míg mi a férjemmel eszünk (csak hétvégén), hogy szokja a közös étkezéseket, hogy addig neki is türelemmel kell lenni.

Az etetőszék nem dönthető, de kipárnáztam, kitámasztom benne.

Máshogy nem szoktam ültetni, maximum ha az ölemben félig fekvésből felhúzza magát vagy előredől valamit megcsodálni, de kis idő után akkor is visszahúzom hátra. Nagyon sokat van a földön is, hason, már mászni próbál.

Ugye az a kis ülés nem fog a kárára vállni?

2011. febr. 18. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ennyit szerintem ültetheted.
2011. febr. 18. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem is lehet ültetni ennyi időre

azt úgyis látod, hogy mennyire "kényelmes" neki az ülés: ha egyenes a háta, akkor semmi gond, ha kezd begörbülni, akkor viszont megterhelő számára még az ülés

mi is most kezdtük a hozzátáplálást, van etetőszékünk, ki is próbáltuk, amikor megvettük, vidáman üldögélt benne egyedül, még ki sem párnáztuk

de mivel nekünk van pihenőszékünk is, abban kapja az első falatokat

ölben nem szeret ülni, egyből fel akar állni, csak azt nem értem, hogy akkor egyedül, miért nem teszi ugyanezt :)

2011. febr. 18. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok!AZ is önálló ülésnek számít,ha a babahordozóba egyedül felül bármikor.De az ágyon nem tud.VIszont ha ül az ágyon, akár 20 percig is tud és nem inog.Egyenes háttal ül. (8,5 hós baba)
2011. febr. 18. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Én addig csak hordozóban etettem, míg nem tudott stabilan ülni.
2011. febr. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!