Jobban alszanak azok a babák, akiket este fürdés után megmasszíroznak?
Hát ez lehet, hogy off, de én sose masszíroztam a gyerekeimet, de remekül alszanak, pár hetes koruktól átalusszák az éjszakát, pedig igény szerint szoptatottak, és nagyon sokat és nagyon jól alszanak. A nagy még fogzáskor sem kelt fel sosem, a piciről ilyen tapasztalat még nincs.
26 hós és 3,5 hós
Szia
En vegeztem ilyen tanfolyamot (angliaban ingyenes).Fokent a hasfajas miatt mentunk.
Estenkent nem masziroztam es mar regota sehogysem.
Soha nem volt jo alvo, viszont a hasfajsara nagyon jo volt.
Egy probat meger, de vannak babak akik jo alvok es bombat lehet mellettuk robbantani es vannak babak akik a vilag osszes penzeert nem aludnanak egy joizut :S
na a lanyom az utobbi kategoria.
Szia!
Én szoktam masszírozni a kisfiam de nem minden este meg most már nem is tudom mert izeg-mozog de mindig is jó alvó volt!
Szerintem ehhez semmi köze az alvásnak de ez csak az én véleményem :D
Én szoktam masszírozni és egy darabig jó alvó volt, átaludta az éjjelt, most rohamos fogzása van, nagyon rosszul alszik, semmi köze szerintem. Most már nem mindig hagyja, hogy megmasszírozzam, tehát csak időnként vevő rá.
A tanfolyam ingyenes volt, ez számomra a szeretet kifejezésének egyik formája, és valóban jó volt hasfájásra is azon a két napon, amikor fájt a hasa újszülöttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!