Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős babának adhatok...

Mennyi idős babának adhatok csirkelábat? Persze úgy gondoltam én leszedem az ehető részeket és úgy adom oda neki

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Kövezzetek meg de én is adom neki. Főleg amikor jön a kis foga. Imádja csócsálni, jót tesz és finom is. Én azóta adom amióta eszik husit.
2009. febr. 13. 15:38
 12/17 A kérdező kommentje:
utsó tényleg köszi a választ, én is szeretném adni neki, köszi, hogy a kérdésre válaszoltál:-)
2009. febr. 13. 17:07
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Aki nem a kérdésre válaszol, csak véleményt nyilvánít, az minek irkál ide? Ez tök idegesít engem is. Ha jól látom, a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy bárki undorítónak találja-e, amit tenni akar, hanem arra, hogy lehet-e.... na mindegy. Amúgy, ha tetszik a babádnak a csirkeláb csócsálás, add csak neki, szerintem semmi furcsa, vagy rossz nincs ebben.
2009. szept. 9. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

most akkor csak szopogatni, időtöltésként akarod adni?

"Persze úgy gondoltam én leszedem az ehető részeket és úgy adom oda neki" -mert ez nem erre utal, amit írtál!

de te tudod!

2009. szept. 10. 08:08
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom mi az undorító abban, ha más szereti.

Az én nagyobb fiam imádta amikor kicsi volt, főtt húst nem de csirkelábat azt (megette)szerette.

a kicsinek (16 hónapos) még nem adtam, bár ő inkább húsos. De szerintem szeretné ő is. Úgy vettem észre a gyerekeknek ez bejön.

2009. szept. 10. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Most akkor étkezésnek szántad, vagy nem?

Mert a főkérdésedben azt írtad, hogy "leszedem az ehető részeket és úgy adom oda neki", másik helyen meg azt, hogy "nem étkezésnek szánom"

Most akkor???

2009. szept. 10. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

szerinted 1 csibelábbal ki lakik jól???? Te jó ég! gondolom belerakná a kajájába, amivel semmi baj nincs. enne mellé gondolom hsit is még, meg zöldségeket.

kedves kérdező: nem tudom, h mennyi idős a babád, de szerintem 8-9 hónaptól már tuti eheti, de lehet, h korábban is, amikor már eszik húst.

2009. szept. 10. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!