Mennyi idős babának adhatok csirkelábat? Persze úgy gondoltam én leszedem az ehető részeket és úgy adom oda neki

most akkor csak szopogatni, időtöltésként akarod adni?
"Persze úgy gondoltam én leszedem az ehető részeket és úgy adom oda neki" -mert ez nem erre utal, amit írtál!
de te tudod!

Nem tudom mi az undorító abban, ha más szereti.
Az én nagyobb fiam imádta amikor kicsi volt, főtt húst nem de csirkelábat azt (megette)szerette.
a kicsinek (16 hónapos) még nem adtam, bár ő inkább húsos. De szerintem szeretné ő is. Úgy vettem észre a gyerekeknek ez bejön.

Most akkor étkezésnek szántad, vagy nem?
Mert a főkérdésedben azt írtad, hogy "leszedem az ehető részeket és úgy adom oda neki", másik helyen meg azt, hogy "nem étkezésnek szánom"
Most akkor???

szerinted 1 csibelábbal ki lakik jól???? Te jó ég! gondolom belerakná a kajájába, amivel semmi baj nincs. enne mellé gondolom hsit is még, meg zöldségeket.
kedves kérdező: nem tudom, h mennyi idős a babád, de szerintem 8-9 hónaptól már tuti eheti, de lehet, h korábban is, amikor már eszik húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!