Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4 hónapos kortól adható...

A 4 hónapos kortól adható Milupa Ha tejpép lehet a tápszer után az első hozzátáplálás?

Figyelt kérdés
Vagy a hagyományos gyümölcs, főzelék a kezdő?Babám 3 és fél hónapos és már nagyon utálja a tápszert. Ezért kérdezem, de kivárjuk a 4 hónapos kort.
2009. febr. 12. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán. Nincs lényeges különbség a tejpép és a tápszer között.
2009. febr. 12. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Ez igy van ,tul képpen majdnem ugyan az a tejpép és a tápszer!!

de erről valaki majd bizosan tud okosabb választ adni mint én!!

A Tejpépről annyit a Milupa tejpép naon finom ,a fiam naon ette, akkor van a Mildibé tejpép isteni az is!!

Én a gyümit már 3 és fél hós korában elkezdtem, semmi baja nem volt tőle!!

Mára csak az almát nem bírja. üdv egy 6 hós babuci anyucija

2009. febr. 12. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A doboza alapján nincs nagy különbség, de azért nincsen benne annyi dolog, mint a tápszerekben, ahogy olvasgattam. Nekem pl a védőnő nem nagyon javasolta a tejpépet az elején. Azt mondta, hogy maradjon a tápszer, az a biztos tápláló neki, és gyümölcsöket kóstoltassak vele, aztán zöldségfélét és főzeléket. Most 5 és fél hós, már adok neki estefelé egyszer tejpépet, de nem erőltetem, mert annyira nem is szereti. Próbáld ki, ha a tápszert nem szereti, akkor jó lehet neki a pép:-)
2009. febr. 13. 07:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbálom majd ha már nagyon utálkozik a tápszerre, gondolom, hogy izletesebb :)Boldog babázást!
2009. febr. 13. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsi csak azt szeretném megkérdezni miért akarsz neki tejpépet adni ,miért nem gyümölcsel kezded pl alma , banán, meg ami most van gyümi!!

A védőnőd nem mondta hogy gyümivel kezdeni?! üdv

2009. febr. 13. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!