Milyen markaju pelenkat vegyek a szuletendo babamnak? Melyik a jobb?
Újszülöttnek szerintem jobb olcsót venni, úgyis amint tisztába rakod alkot valamit :) De komolyan. Nekem a Pampers nem vált be egyiknél sem, mindig kifolyt,átázott... A Libero jó, A DM-es babylove is és a Huggies is. Én jelenleg II.osztályú, 100db-jával csomagolt "gagyi" pelust veszek (mert költöztünk és erre tellik) de ez is teljesen jó. Még sosem ázott át, légáteresztő, gumis...mindent tud amit a drágák.
A tesco-s nem jó,de van a Happy márjájú (auchanban vettem) az jó és sokszor adnak hozzá valamit (popsitörlő vagy alátét..)
Remélem segítettem.
Én 3 féle pelust is kipróbáltam. Kezdtem a Liberóval, de nekünk az túl keménynek tűnt, a pisi viszont nem folyt ki.
A pampers jött ezután, az katasztrófa, minden kijött belőle.
Huggies következett, a 2-es méret bevált, a 3-as már nem.
Most azt használjuk amit a Tescoban lehet kapni, és nagyon jó. Ez eddig a legjobb, többen is használják az ismeretségi körömben.
liberó!!!
Igaz, hogy sűrűn kell cserélni még és az olcsóbb is megteszi ha bírja a baba bőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!