Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen esetben hazahozatnad a...

Ilyen esetben hazahozatnad a gyereket?

Figyelt kérdés

Anyuek neha el szoktak vini a lanyom hetvegen,altalaban 7-8orara.Most hetvegen is ugy volt hogy elviszik de mivel anyosek hetvegente szoktak jonni,nem szoltak hogy melyik nap igy nem engedtel el,mert nehogy ne legyenek itthon ha jonnek.Nem jottek.

tegnap megbeszeltem anyuekkal hogy vigyek el ma,tegnap este szoltam is a paromnak,mert beszelt az anyukajaekkal es nem mondtak hogy ma jonnek.

Most ir a parom hogy ma jonnek anyosek hozassam haza a lanyt.Szetrobban az agyam!Nekem csak ez a kikapcsolodasom,neha ez a par ora,erre meg pont most jelentkeztek be.

beszeltem apuval,o szerinte miert nem mondtak este hogy jonnek akkor normalis hogy nem viszik el,igy meg tiszta gaz.

2011. febr. 17. 10:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
így van, hagyd rájuk! te meg lépj le.
2011. febr. 17. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne bízd a férjedre mond meg te az anyósodnak hogy ha máskor jönnek este szóljon mert ez anyádéknak is üzemanyag meg idő!Ők se lopják se az időt se a pénzt!Biztos megmondanám neki nem majd még a férjemnek is jó pofizok ő is tudja mi a rendszer.Sosem hagyom magam se a férjemmel sem anyósomékkal szemben magam mindig kiállok az igazamért!
2011. febr. 17. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek, ha nem értesz egyet a férjeddel, akkor miért hozatod haza a gyereket???

Menjen el érte ő, ha akar és legyen otthon ő a gyerekkel és az anyukájáékkal ő. Én meg tuti elmennék otthonról, tornázni, futni, cukrászdába, valahová.

És UTÁNA elmondanám a férjemnek, hogy ez most fordult elő utoljára, senkiből nem csinálunk bolondot (anyukádékből) és minket se nézzen senki bolondnak, aki füttyentésre ugrik, a heti programját másokhoz igazitja.

2011. febr. 17. 12:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Anyosekkal nem beszelek,eselytelen olyan szinten ertetlenek hogy ilyet meg nem lattam.

azert hozatom haza mert mostmar nem vagyok benne 100%ra biztos hogy nem a ferjem a ludas a dologban.

ez ha ideernek ki fog derulni( a ferjemet hozzak haza a munkahelyerol es egyutt jonnek majd).

anyuekkal letisztaztam a dolgot,megertik hogy nem akarok ebbol balhet.hetfon viszik el ujra.

2011. febr. 17. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Huh, ez ismerős. Igaz engem nem fenyeget az a veszély, hogy anyóséknak eszébe jutna, hogy van még egy unokájuk, de a keresztlányoméknál gyakori szitu.

Bár ott az anyuka a ludas, mindig rábízza az egyik nagyira, aztán közbekevernek a másikkal, szóval na mindegy, de ez baromi kellemetlen tud lenni.

Én a helyedben simán otthagynám a férjemre a gyereket, babázzanak csak, ha már azért jöttek. Te meg menj el csavarogni vagy barátnőzni egyet.

És az is igaz, hogy anyudékból csinálsz hülyét, meg a gyereket rángatjátok csupán azért, mert a kedves anyósodék nem tudják eldöntei hogy mikor jönnek vagy épp csesznek odaszólni időben.

De ne hagyd magad, mert igazad van!!!

2011. febr. 17. 13:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Írd meg légyszi, hogy végül is mi történt! Kíváncsi vagyok a végeredményre.

Aztán innen már csak határozottan!

2011. febr. 17. 23:42
 17/18 anonim ***** válasza:

En is kivancsi vagyok! Ird meg mi lett.

Amugy teljesen igazad van, en is kiakadtam volna.

2011. febr. 17. 23:47
 18/18 A kérdező kommentje:

hali naszoval eez egesz tortenet.

Kedden elakartak anyuek vinni a lanyom,de az apja itthonmaradt igy szoltam nekik hogy inkabb egy masik nap vigyek.

szerdan megbeszeltem anyuekkal hogy csutortokon akkor elvihetik.Szerda este beszelt a parom telon az anyjaval,aki azt mondta holnap lassuk egymast(mivel be szoktak menni a munkahelyere ez jelenthette azt is hogy ott lassak egymast)

parom emlitette nekem hogy majd kijonnek valamelyik nap,erre csak azt mondtam okes csak ne csutortokon mert a lany nem lesz itthon.

a tobbit ismeritek.

Voltak itt komoly 30percet,mire ideertek a lany itthon volt,azt se tudtak hogy hazahozattam miattuk.

Miutan elmentek felhoztam a temat,jol le lettem cseszve megint hogy ne kotozkodjek.

a lenyeg,kijelentettem hogy ez volt az elso es utolso alkalom,ha megegyszer ez elofordul a gyerek nem lesz itthon,akkor talan megtanuljak hogy egy nappal elotte szolunk,vagy jonnek hiaba.

Bocs a hosszusagert de igy atlathato.

anyuekkal ma beszelek,bocsanatot kerek es megmondom nekik hogy tobbet ez nem fordul elo.

2011. febr. 18. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!