Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen esetben hazahozatnad a...

Ilyen esetben hazahozatnad a gyereket?

Figyelt kérdés

Anyuek neha el szoktak vini a lanyom hetvegen,altalaban 7-8orara.Most hetvegen is ugy volt hogy elviszik de mivel anyosek hetvegente szoktak jonni,nem szoltak hogy melyik nap igy nem engedtel el,mert nehogy ne legyenek itthon ha jonnek.Nem jottek.

tegnap megbeszeltem anyuekkal hogy vigyek el ma,tegnap este szoltam is a paromnak,mert beszelt az anyukajaekkal es nem mondtak hogy ma jonnek.

Most ir a parom hogy ma jonnek anyosek hozassam haza a lanyt.Szetrobban az agyam!Nekem csak ez a kikapcsolodasom,neha ez a par ora,erre meg pont most jelentkeztek be.

beszeltem apuval,o szerinte miert nem mondtak este hogy jonnek akkor normalis hogy nem viszik el,igy meg tiszta gaz.

2011. febr. 17. 10:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozatnám haza. Lesben, ugrásra készen kell állni, hogy anyósék mikor óhajtanak benyitni az ajtón? Jöjjenek, főzz nekik kávét, beszélgess velük, de a gyereket minek kéne cibálni? Majd legközelebb szólnak előre, és akkor otthon lesz a gyerek is.
2011. febr. 17. 10:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Koszi...igazabol olyan csalodott vagyok.3napja nem alszom,annyi mindent elterveztem mara,furdo tv zes alvas erre tessek.
2011. febr. 17. 10:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk már meg van beszélve, hogy 1 nappal előtte szól mindenki, ha jönni akar, mert kb akkorra mindig meg van már a másnapi program. Ha nem fér bele, akkor meg jönnek máskor.

Nem teszek le kapát-kaszát, ha bejelentik, hogy na akkor most jönnének, nekem is van dolgom, nem otthon lógatom a lábam. NU.

2011. febr. 17. 10:35
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a párodnak, hogy szóljon a szüleinek, hogy most nincs otthon a gyerek. Ha akarnak így is jönni, hát jöjjenek, ha nem, akkor majd máskor jönnek, de szóljanak előre.
2011. febr. 17. 10:41
 5/18 A kérdező kommentje:

Na szoltam a paromnak,meg en lettem lecseszve:(

hazahozatom,de hogy egy rohadt szot enm fogok szolni hozzajuk az fix.

2011. febr. 17. 10:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Fúú! DE car. Hát igen, rossz érzés, főleg ha az ember párja is az anyósék pártján. Szerintem ne duzzogj, az nem megoldás, hanem esetleg hívd el anyukádékat is, legalább akkor kicsit lehetnek a gyerekkel, és nem kell kizárólag az anyóséknak jópofizni, hanem tudsz beszélgetni a szüleiddel. És akkor már észrevehetetlen, hoyg nem szólsz hozzájuk. Ha már úgyis kávét főzöl, stb, úgyse tudod a dolgod csinálni, se pihenni, ha ott vannak, én ezt tenném a helyedben.
2011. febr. 17. 11:24
 7/18 A kérdező kommentje:

anyuek es anyosek...hat....

Anyosek irigyek anyuekra ugyhogy ez nem jo megoldas.

Mindegy lehiggadok,mast nem tehetek sajnos.

2011. febr. 17. 11:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Na, én tuti nem rángatnám se a gyereket, se a szüleimet az anyós miatt..még a párom kedvéért sem.
2011. febr. 17. 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ott hibáztatok, hogy hétvégén nem beszéltétek meg konkrétan a te és a párod szüleivel sem, hogy mi lesz. Nálunk is évekig úgy volt, hogy bejelentés nélkül, a legrosszabb helyzetekben érkezett anyósom. A férjem megmondta neki, hogy előtte mindenképpen telefonáljon, mivel mi is így teszünk, a fontosabb események előtt napokkal lefixáljuk, hogy mikor és hány órára jönnek. Azóta betartják, mert volt, hogy nem találtak itthon bennünket, vagy más vendégeink voltak, és kissé kellemetlenül érezték magukat...

Én sem igazodnék hozzájuk, egyik szülőpárhoz sem, ha már elvitte valaki a gyereket, és te szerveztél magadnak pihenést, kikapcsolódást, szabad időt, akkor erre a férjed is tekintettel lehetne!

2011. febr. 17. 11:48
 10/18 A kérdező kommentje:
Legszivesebben hazahozatnam a gyereket es itt hagynam rajuk,legkozelebb 2*meggondolnak hogy csak ugy eljojenek-e.
2011. febr. 17. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!