Spirál mellett terhesség?
Estél spirál mellett teherbe?Mi lett?Mi történik ez esetbe?Mihez hasonlítanád az érzést amit éreztél mikor felhelyezték?
Minden érdekelne
Köszi
Amikor felrakta a doki, kicsit fájt, amikor 6 év múlva levette , nem is éreztem. Spirál mellet nem volt semmi bajom (fertőzás, fájdalom), ciklusom 28 naposra beállt.
Miután levetettem, rá 3 hónapra terhes lettem.
Nekem egyik ismerősöm spirál mellett eset teherbe. Volt vérzése az elején, ezért nem is gyanakodtak, aztán amikor kiderült, már nem lehetett elvetetni a babát, betegen született. Nagyon sok hercehurcán mentek át szegények.
Most 4 éves a kislány, de kb. egy egyéves szintjén vagy még ott sincs. Ülni tud, menni egyedül nem. A többiről meg inkább ne is beszéljünk.
Én az ő példájuk miatt féltem a spiráltól, de aztán feltetettem.
Nekem marha kellemetlen volt, én ugyanis kaptam szurit 3* a felhelyezés alatt. Van ahol adnak, van ahol nem, mert egyébként szerintem nekem sem fájt volna. Tényleg a rákszűréshez hasonló érzés, csak szerintem rosszabb egy kicsit, de kibírható. Én pl. nem is görcsöltem utána, a sógornőm, aki nem kapott szurit, ő 2 napig görcsölt.
Nekem még csak 2 hete van fenn, de semmi gond idáig. :)
A házasélet sem gond, valószínű jó méretre vágta a doki az ellenőrzőszálat, azt mondta, hogy ne piszkáljam, majd ő 6 hét múlva megnézi. Hogy őszinte legyek, én meg sem találtam, úgyhogy még ha akarnám se tudnám piszkálni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én az utolsó válaszoló vagyok. Ha időben jeleztem volna a dokinak, hogy gond van a jelzőszállal, talán nem járok így. Ő is mondta, hogy ilyen esettel még nem találkozott. De ha azt nézzük, bármilyen módszer mellett teherbe lehet esni. Ha csak nem vonulsz be apáca zárdába :)
Én közel 1 éve rakattam fel-mert olcsóbb,mint a gyógyszer.De pont úgy jártam,mint az első válaszoló.Aznap és másnap kegyetlenül görcsöltem,véreztem.
Azelőtt meg sem éreztem,ha megjött a havim.Ma már akkor is görcsölök,amikor közel sincs még a mensi...:(
Már néhány hónapja tervezem,hogy levetetem,de ettől valami miatt jobban félek,mint a felrakástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!