Milyen lánynév illik?
A Sárközy vezetéknévhez?
I-vel kezdődőt nem akarok- pedig az Inez nagy kedvenc lenne- de így kilőve, és inkább 2szótagos legyen.
Sziasztok
Én nem akarok senkit megbbántani, de szerintem egy hétköznapi családi névhez hétköznapibb név kell. Szerintem nincs nagy különbség a Sárközy Inez és a Lakatos Dzsenifer között.
Mostanában minden szülő arra törekszik hogy különleges nevez adjon... Nem bántásként mondom, mert én magam is viszonylag különleges nevet adtam a kislányomnak, nem hiszem hogy hivnak még vkit igy magyarországon
De szerintem az Inez, a Mira... nagyon hülye nevek... szegény gyerekek...
Attól még ,hogy Neked nem tetszenek ezek a nevek ,attól még másnak tetszhet...és miért szegény az a gyerek???Mostmár igazán kíváncsi lennék a gyereked nevére,ha olyan különleges,hogy nincs is még egy...
Nem állom,mikor valakinek csak az lehet tökéletes ,ami neki tetszik,neki van,vagy ahogy Ő csinálja!Ez nagy butaságra vall!
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit meglepődtem, hogy pl a Sárközy Inez és Lakatos Dzseinfer egyeseknek egy kategória- de hát ez is egy vélemény! És mondja ezt egy olyan anyuka, aki szintén nem Annának, vagy Katának hívja a kislányát! De - Neked is köszi a véleményedet!
egyébként az Inez név nekem nagyon tetszik, de a mi vezetéknevünkhöz énszerintem nem illik, nekem nehéz kiejteni, hogy sokasodik a sok "i" betű- szóval számomra ez így kilőve.
Két nevet meg nem akarok adni, csak egyet!
:-)
Azért vannak nevek, amik nagyon megtetszettek- pl a Nelli! :-)
Egyébként a 3 vagy többszótagos nevek is jöhetnek, nemcsak a 2, csak úgy meg nem túl hosszú a név?
Bár egyenlőre csak ötleteket gyűjtök!
Mindenkinek köszi!!
Egyébkén ízlés dolgában nem lehet vitatkozni!
Nem is ez volt a szándékom! Fura is lenne, ha mindenkinek egyformán tetszene az Inez, a Dzsenifer, vagy más nevek...
Szép neve van a lányodnak!
És az Inezt tekintve is egyezik a véleményünk- mivel szerintem sem illik- de ettől függetlenül még tetszik.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!