Kulcsera vezetéknévhez milyen lánynév illik? Vmilyen nemzetközi nevet keresek, mert külföldön élek.
Nemzetközi név?Az az igazság,hogy szinte mindenféle név bent van a magyar utónévkönyvben is, csak legfeljebb kicsit magyarosítva:)
Én egyébként az Alice-t adnám, az az egész világon (még japánban is) ismert és elismert név:) Szép is ráadásul, az Alice csodaországban révén jól ismert,mellesleg Viktória királynő kedvenc lányának a neve,illetve az utolsó orosz Cárnéé:)Na meg a kedvenc barátnőmé:)
Katharina Kulcsera
Khaty Kulcsera
Karla Kulcsera
Kamilla Kulcsera
Nekem ehhez a nehéz családinévhez (külföldön ez rettentö nehéz név) k betüek lennének.
Szerintem a Lorena nagyon szép név, én biztos azt adnám, amugy még az Elizabeth az ami tetszik, de ott van még pl. Evelin, Carmen, Jacqueline (Zsaklin) az utolsó 2 nem annyira tetszik de ezek is ilyen külföldi nevek.
Amugy hol laktok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!