Tényleg igaz, hogy a babák főzelékét nem lehet turmixolva, azaz készen fagyasztani, csak az összetevőket külön-külön?
Én készen turmixolva fagyasztottam a fiamnál és semmi baja nem lett a főzeléknek, a lényeg hogy kiolvasztás után fel kell forralni...de lehet hogy csak azt kell forralni amibe hús is van. erre már nem emlékszem pontosan, de most újra fel kell majd frissíteni az emlékeimet :-)
39 hetes kismami
Multkor valakinek azt mondta a védőnő, hogy nem lehet turmixolva fagyasztani, azt sem hallottam még, meg azt sem, hogy utána forralni kell.
Én mindent fagysztok neki.
Mindent megfőzök sima vízben, leturmixolom és úgy fagyasztom, kiveszem a hűtőből, felolvad, melegítem és nekiadom. Semmi baja.
Az ételeket nem keverem, külön fagyasztom, max a húsra teszek céklát vagy sütőtököt, ha nincs elég hely.
A krumplit nem jó fagyasztani-legalábbis főtt krumplit nem. Krumplit mindig frissen főzök neki reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!