Mit csináltok, amikor elszakad a cérna és úgy érzitek, hogy idegbajt kaptok?
Sajnos nálam mindennapossá kezd válni.Úgy érzem nagyon nehéz bírni 1 éves kislányommal.Most éppen azért kaptam fel a vizet,mert alig bírtam megetetni.Mindig kikapta a kezemből a kanalat, meg a tálkát, mindent kidobált egyfolytában az etetőszékből, és egyfolytában felállt benne.Erre elkezdtem vele kiabálni, erőteljes mozdulatokkal megmostam az arcát és kezecskéit, és beraktam aludni a kiságyba.De mindezt úgy tettem, hogy érezze,hogy dühös vagyok.
Tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, de már nem bírom.Egyre hamarabb elvesztem a türelmem.
Hogyan vezessem le a feszültségemet, nem akarom a kislányomon...De mi lenne a megoldás?
Csak kérlek azt ne mondjátok, hogy menjek kikapcsolódni, mert nincs ki vigyázzon rá, nincs ki segítsen, az apja se segít semmiben,abszolult csak én foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!