Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok, amikor elszakad...

Mit csináltok, amikor elszakad a cérna és úgy érzitek, hogy idegbajt kaptok?

Figyelt kérdés

Sajnos nálam mindennapossá kezd válni.Úgy érzem nagyon nehéz bírni 1 éves kislányommal.Most éppen azért kaptam fel a vizet,mert alig bírtam megetetni.Mindig kikapta a kezemből a kanalat, meg a tálkát, mindent kidobált egyfolytában az etetőszékből, és egyfolytában felállt benne.Erre elkezdtem vele kiabálni, erőteljes mozdulatokkal megmostam az arcát és kezecskéit, és beraktam aludni a kiságyba.De mindezt úgy tettem, hogy érezze,hogy dühös vagyok.

Tudom, hogy nem ez a legjobb megoldás, de már nem bírom.Egyre hamarabb elvesztem a türelmem.

Hogyan vezessem le a feszültségemet, nem akarom a kislányomon...De mi lenne a megoldás?

Csak kérlek azt ne mondjátok, hogy menjek kikapcsolódni, mert nincs ki vigyázzon rá, nincs ki segítsen, az apja se segít semmiben,abszolult csak én foglalkozok vele.

2011. febr. 16. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez a helyzet. 16 hós mindjárt a kisfiam, és úgy érzem pár hete hogy nem bírok vele. Hamar felhúzom én is magam, mikor azt csinálja amit nem szabad. Hiába kérem szépen, szólok rá vmiért nem érdekli, még ha 100x kérem is. Ha nem hagyok vmit ordít. Na és itt nekem is elszakad a cérna. Azt már én is beláttam hogy ez így nem jó, mert nem szándékosan rosszalkodik, bár néha tudja mi az amit nem szabad mégis csinálja, de csak szórakozik, nevet rajta, én meg forrok a dühtől. :) De imádom a fiamat, ezért szeretnék ezen változtatni. Ne haragudj ha segíteni nem tudtam de nagyon egy cipőben járunk mi is.
2011. febr. 17. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincs valami baba-mama klub a környéketeken? Talán segítene, ha ő is, te is társaságban lennétek.
2011. febr. 17. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!