Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet infraszaunázni, ha...

Lehet infraszaunázni, ha szoptatok? Nem csökken a tej?

Figyelt kérdés
Jövő 7en megyünk egy 4 csillagos szállodába és már mindent olvastam a neten. 3 hónapos a pici és csak szopik. Olyan írjon, aki próbálta! Köszike
2009. febr. 12. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én járok minden héten,amíg szopott a kisfiam addig az infra volt amióta nem azóta a finn szauna.Én úgy vettem észre hogy még növelte is a tejcsi mennyiségét a meleg.Nyugodtan beülhetsz a max időre.Jó kis kikapcsolódás.Jó pihenést.
2009. febr. 12. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem lesz kevesebb, sot, a melegtol nekem mindig csopogott. Ha utana teszed mellre a babat, meg konnyebben kiszivja, jobban kiuriti, mint egyebkent.

Es persze az is csak jo, ha lazitasz egy kicsit. A baba is biztos sokkal nyugisabb lesz, ha az anyukaja jol erzi magat.:)

2009. febr. 12. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom írni mint az előttem szólok,én 2* megyek 1 héten 15 percet alkalmanként! Nagyon megnőtt a tej menyiségem.Mondjuk nagyon sokat iszom utánna de a meleg különösen jót tesz neki,na meg nekem is.
2009. febr. 12. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Uhh, de jó! Köszi nektek! Már alig várom! Számolom a napokat! :-)
2009. febr. 12. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!