Mennyire "fejlődött vissza" a nagyobb tesó a kistesó születésekor nálatok?
Szia Nálunk 2év 3hó a különbség
egy dologban előre haladtunk - a beszédben: addig egyszótaggal beszélt - mondatokban- de minden szó első szótagját mondta csak és a pici születésével váltott. mikor a kórházba jöttek látogatni rendesen beszélt... én meg csak néztem rá- hogy ki ez a gyerek? :-)
Egyébként akkorra majdnem szobatiszta volt, sokat bilizett, (pelenka volt rajta, de szinte mindig szólt ha pisi-kaki volt) mikor hazahoztuk a kicsit 2hét alatt elhasznált 2csomag pelenkát- utána viszont közölte, hogy neki nem kell több pelenka. -tehát visszaesett két hétre, utána viszont szobatiszta lett. Egy hónap múlva már éjszakára is.
Két hétig szintén hogy hazahoztuk a kicsit egész nap cumizott is. De ez is visszaállt magától. UTána még fél évig csak alvásnál cumizott és 2nap alatt eldobta azt is.
Tehát nem volt olyan veszélyes én is rosszabbra számítottam.
(bátyám lánya viszont még másfél éves volt mikor autóbaleseteztek- elég súlyos volt anya-apa sokat volt kórhában, a kicsinek nem lett baja- de így hogy velünk és mamákkal volt mindig , anya-apa sehol, mindeki ideges, sír, imádkozik egyfolytában (jaj istenem még midig szörnyű rá visszagondolni)- ő elég keményen megállt a fejlődésben. Kb fél évvel lemaradt mindenben. - azaz fél évig nem volt előrelépés nála semmiben- de azóta behozta szerencsére és már 5éves nem mondani meg, hogy volt nála egy fél éves nehéz időszak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!