Mi a véleményetek a Dormeo Fresh légtisztító és párásító készülékről? Megfelel babaszobába?
Figyelt kérdés
Ha használja valaki ezt a készüléket a tapasztalataira lennék kíváncsi.2011. febr. 15. 16:40
1/3 anonim válasza:
OFF: Én is szerettem volna venni, mikor hazahoztuk a kicsinket az intenzívről, 15 naposan. DE végül lebeszéltem magam róla, a dokimra és szüleimre hallgatva. Végül is így utólag nem bántam meg..Igaz az, hogy vannak olyan betegségek, amik elkerülhetetlenek és igen is át kell rajta esnie egy gyereknek, és nem állhatok mindig a sarkában, mikor csak megfújja a szél. Mellesleg a bátyja ha ovis lesz úgyis minden gányát hazahord majd...Elkerülhetetlenül. Nem akarom burában nevelni, mert ha nem találkozik a szervezete a bacikkal, akkor hogyan alakul majd ki a természetes védekező képessége? Szóval, én lebeszéltem magam róla. A lakásunkban elég párás a levegő, néha még túlságosan is, így a párásítás adott, győzök szellőztetni. Azzal meg úgyis felfrissül a gyerekszoba...Szóval én lebeszéltem magam róla...És eddig nem bántam meg. De ezt döntsd el te, hogy mennyire lesz rá szükséged. Biztos jó, és megvannak a maga előnyei is. Mi azért tudunk élni nélküle..
2/3 anonim válasza:
Nekünk van, ne vegyél. Hangos és konkrétan szerintem semmit sem ér. Vegyél ultrahangos hidegpárásítót, az halk és van abból is olyan ami ionszűrős. Pld a vivamed-esek.
3/3 A kérdező kommentje:
Jajj, ennyire rossz? :/ Nem vettem, ajándékba kaptam, csak még nem használtam. Nekünk biztos jó lesz illóolajozni v vmi, de azt nem tudtam babának megfelel-e.
2011. febr. 16. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!