Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap vendégségben voltunk,...

Tegnap vendégségben voltunk, és az ottani kislány vagy 5ráhapcizott az én kislányomra. Mára kiderült hogy kruppos. Tiszta ideg vagyok, mit csináljak szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A krupp nem egy fertőző betegség! [link]

Az leehet, hogy a kislányod is elkap tőle valami bacit, de hogy a tiéd emiatt lenne esetleg később kruppos, az nem lehetséges.

2011. febr. 15. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
soha nem lehet biztosra venni hogy elkapja a gyerek a betegseget egy masiktol...mi is voltunk vendegsegbe es masnap a baratnom fia himlos lett ami nagyon fertozo a tunetek megjelenese elott 1-2 nappal de mi megis megusztuk. 3 hetig vizsgalgattam a fiamat hogy van-e potty valahol de szerncsere nem volt
2011. febr. 15. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A krupp nem fertőző betegség, inkább az asztmához hasonlít. Ettől függetlenül lehet, hogy elkap egy náthát vagy ilyesmi, ha a másik gyerek is meg volt fázva, de ennek semmi köze a krupphoz!
2011. febr. 15. 14:28
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

De fertőző. Első válaszoló, a linked első mondata:

"A krupp a felső és alsó légutak fertőző, különösen belégzéskor nehézlégzést okozó vírusos megbetegedése. "

2011. febr. 15. 16:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a vírust kaphatod el ,a kruppot nem. Azt azt jelenti,hogy a felső légúti cső szűkebb az átlagnál és egy egy megfázás,vagy vírusos felső légúti fertőzés esetén begyullad és jobban beszűkül,ezért nem tud levegőt venni a kicsi rendesen,és ezért hörög.Mert szűkebb a járat az átlagnál. Szóval nem ez nem kapható el.
2011. febr. 15. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a krupp a fertőző, hanem a vírusok! A gyulladásban lévő légzőszervek -amik eleve szűkebbek, mint a felnőtteké- a nyálkahártya duzzanata miatt még szűkebbek lesznek. Emiatt alakul ki a kruppos rohamra jellemző, fulladó,sípolóköhögés.Maga a krupp nem, de a vírusok valóban fertőznek.. Talán így érthetőbb voltam.. 1.

[link]

2011. febr. 16. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!