Mikor állt meg vagy lassult le babátok súlygyarapodása?
Kislányom 4 hónapos, 3 hete nem hízik, sőt fogyott is. Bár nem sokat (50-60 grammot), de azért engem aggaszt a dolog.
Doki szerint etessem gyakrabban és ennyi.
Szerintetek is normális ez?
Mennyi idő után indult el újra a súlygyarapodás?
Mit tettetek? Ti is gyakrabban etettetek, vagy elkezdtétek a hozzátáplálást, vagy valami?
Köszi előre is a válaszokat!
Volt egy 2 hetes időszakunk4 és 5 hónap között. Mi nem fogytunk, csak hízás nem volt. Utána elkezdett megint hízni, csak sokkal lassabban.
Én próbáltam többször szopiztatni, de úgy nálunk a mennyisége csökkent egy szopinak.
Nekünk a súlygyarapodás 8 hónapos kora után lassult le, amikor elkezdett sétálni a bútorok mellett.
4 hónaposan még egy kissé korainak tartom. Valószínű már nem elég neki a tejci, én a helyedben lassan elkezdeném kóstoltatni a gyümivel.
nálunk szintén!
épp 3-4 hónál megtorpant, előtte havi 700-1200g-ot hízott, utána havi 200-300at.
ha van 6-8 pisis pelusa naponta és kiegyensúlyozott, akkor nem kell aggódni. nálunk épp a doki stresszelt, azóta egyre többektől hallom, hogy szintén lelassult a gyarapodás.
én a doki unszolására 5,5 hósan elkezdtem a hozzátáplálást. de már bánom, hogy hallgattam rá, jobb lett volna kivárni a 6 hónapot.
6 hótól újra normálisan hízik.
szerintem is szoptasd sűrűn, ha elfogadja, más teendőd nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!