Bébi komp? Vegyek vagy ne vegyek? Mik a jó és rossz tulajdonságai?
Figyelt kérdés
Azért gondolkozom ezen, mert úgy vettem észre, hogy lehet kellene nekünk ilyen. Nagyobbik fiamnak nem volt, mert nagyon elleneztem. Az érdekelne, mennyire tornáztatja meg a lábat, lábfejet és mennyire segíthet a lábnak helyes irányba állnia. Segítenétek nekem?2011. febr. 15. 11:32
21/24 anonim válasza:
sokan nem tudjal hogy a komp olyan gyerekeknek van kitalalva akik mar elmultak 14 honaposak es meg nem jarnak egyedul. a korhazak statisztikai szerint a gyermekbalesetek 50%at a bebikomp okozza (ez azokra a lakasokra vonatkozik ahol lepcso van vagy van valami magas amiben meg tud akadni a kerek). vannak orszagok ahol nem is lehet kapni csak kizarolag mozgasfejleszto koszpontokban lehet hasznalni. ha tul koran hasznaljak akkor visszvetheti a mozgasfejlodest vagy helytelenul tanul meg jarni a gyerek(huzza az egyik labat vagy hatja magat jaras kozben, labujhegyen megy) DE az is biztos hogy napi 2x30 perctol (ahogy azt az egyik anyuka irta) az eg vilagon semmi baja nem lesz...a lenyeg az hogy legyen minimum 7-8 honapos amikor beleteszed es ne hagyd benne sokat barmennyire is szereti
22/24 anonim válasza:
Szerintem előbb inkább próbálj meg valahonnan kölcsönkérni, ha teheted, egy kis időre. Ne vegyél, mielőtt nem próbáljátok ki, mert az én kislányom abszolút nem szeretett benne, még egy fél percre se maradt benne. Ott porosodik a sarokban...
23/24 A kérdező kommentje:
Természetesen utána járok pontosan..Szerencsére nálunk nincs se küszöb, se lépcső. Így ez a gond kilőve. Még utánajárok, csak szerettem volna megtudni más anyukák véleményét és tapasztalatát ebben a kérdésben.
2011. febr. 15. 13:36
24/24 anonim válasza:
Pl. arra nagyon jó, hogy gond nélkül kiporszívózom a lakást vagy elszaladok WC -re és addig is biztonságban tudom a picit... de soha nem teszem be csak úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!