Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2évig szopizott az egyik...

2évig szopizott az egyik ismerősöm kislánya és mióta nincs cici, kaki sincs. Tanácsok? L

Figyelt kérdés
Ha van kaki akkor is csak egy kis mogyoró, és fájdalmas ordítás. Már mindent próbáltak: szirupok,lekvár, össze-vissza evés.
2011. febr. 15. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyit iszik most? Az én lányomnál is volt hasonló. Sajnos nála ezt az okozta, hogy egyszer volt egy keményebb kaki, ami nagy fájdalmat okozott neki. Utána visszatartotta, amíg csak bírta! Persze, hogy újra fájt! Ez ördögi kör. Nálunk a több napon keresztül alkalmazott Leavolac kúra jött be, mellé sokszor kínáltam gyümölcslevekkel. [link]
2011. febr. 15. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen "módszerrel" vonta meg a cicit, de nekem gyanús, hogy egyik napról a másikra anyuka letiltotta a ciciről. Ha így van, akkor lelki okokból nem kakil a kislány.
2011. febr. 15. 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Szépen lassan szoktatta le a ciciról, és nem egyik napről a másikra. Iszik is rendesen. És mégis....
2011. febr. 15. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk őszibarackot javasoltak,be is vált.Azóta is ha gond van,adok neki egy őszit valamelyik étkezés,ált.10órai helyett(fagyasztottat,mármint kiolvasztva,csak azért írom,hogy nem levet)és hamarosan jön az eredmény.Jobbulást neki!
2011. febr. 17. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a narancslé vált be.
2011. febr. 17. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen junior italt kap? Cici helyett kell valami tejalapú ital.
2011. febr. 17. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem is lelki alapja van.Nem feltétlenül amiatt,hogy hogyan választotta le,hanem ,mert nincs cici.Mi is jártunk így,nálunk csak az volt a gond,hogy mikor felébredt nem voltam otthon,és nem tudott cicizni.Dadogás,bepisilés,székrekedés lett belőle.Aloe veranak nagyon jó székletlazító hatása van,az volt eddig a leghatásosabb.
2011. febr. 17. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
barack, szilva, paradicsomlé,főtzelék, folyadék, prokid vagy hasonló. Laevolac székletlazító adható átmenetileg (nekünk 7 hónaposan 10 napig írta az orvos kiskanálnyit) Esetleg glicerínes kúp. Javasolták még nekünk a laktózmentes tápszert, és a tejpép sinlac elhagyását átmenetileg. Tudom milyen nehéz szitu, de ezektől nálunk megoldódott többé kevésbé. (szintén az anyatej csökkenésénél tetőzött a probléma)
2011. febr. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!