Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 napos a kincsem, sajna...

14 napos a kincsem, sajna kevés a tejem ezért tápszert is kap, sokszor rettenetesen fáj a pocija, nem tud kakilni, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A feje elvörösödik annyira erőlködik. A tápszertől is lehet?

Enni már lassan alig merek, nehogy ártsak neki!

Segítsetek légyszi!

2009. febr. 12. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Amikor az én picim nem tudott kakilni,akkor mindig megtornáztattam.Fogtam a két lábacskáját és a pocakja felé toltam,illetve körkörös mozdulatokat végeztem vele.

Ez általában segített.Néha csak jókat pukizott tőle.Fogod látni amiközben ezt csinálod,hogy jó-e neki vagy sem.

2009. febr. 12. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pontosan ugyan ezt csináltam, mint az előző hozzászóló.A fájós pocaknak még nagyon jót tesz a meleg, esetleg egy vasalóval felmelegített pelus, egy meleg fürdő vagy mikróban melegíthető meggymagpárna.

7 hónapos fiú anyukája

2009. febr. 12. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet. cici mellé kellett a tápszer is.Kakilni volt, hogy csak 5-6 naponta tudot. A pocija mindig fájt ( én sem ettem már szinte semmit, nehogy attól fájjon neki) ez így ment 3 hónapos koráig és utánna egyik napról a másikra mintha elvágták volna. Nálunk is ment a torna a pocijához nyomkodtam a térdeit
2009. febr. 12. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok valamiért elment a levél mielőtt befejeztem volna. Szóval a torna + hasfájásra gyógyszer. Infacol meg az Espumisan nálunk nem jött be. A doki által felírt használt csak . A patikában keverik ki most nem jut eszembe a neve, de a gyerekorvosod biztos tudja ha megkérdezed. Addig is kitartás!
2009. febr. 12. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
kamilla tea cukorral
2009. febr. 12. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a tornáztatást javasolom,és neked pedig a céklakapszulát a tejre.Nekem bevált.
2009. febr. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!