Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miket főztök 7-8 hós babáknak?...

Miket főztök 7-8 hós babáknak? Van valami különlegesség? Adjunk ötleteket egymásnak? Mi babád kedvence?

Figyelt kérdés
Az én kislányom kedvence a cukkini-répa-krumpli-husi,meggy-krumpli-husi.:)
2011. febr. 14. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én 7,5 hósom kedvence: sütőtök-gesztenye-krumpli (esetleg husival).
2011. febr. 17. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam nagyon szereti a bolognait, persze tészta helyett krumplival adom neki, a rizseshúst, a paprikáskrumplit, leveszöldégeket, és a csirkemájat. De mindent szívesen evett elejétől fogva.
2011. febr. 17. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:

brokkolifőzelék husival,cukkinifőzeléh husival,sütőtök husival,sóska-krupli husival

9 hós!

Én már úgy csinálom,hogy kis olivaolajon dínsztelek hagynát,egy kocka husival majd rá a zöldség egy kis víz,mikor puhára fött egy teáskanál netúr joghurtot elkeverek 1 teáskanál lisztel és ezzel besürítem a főzeléket,ja és még petrezyelyem,kapor,snidlingel ízesítem!Tehát komplett főzeléket készítek már neki!

2011. febr. 17. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:

nálunk a sláger:

cukkini, rizs, répa, husi egybe a vízbe, mikor kész bele a reszeltsajt, és kész is! Imádja

Másik kedvenc a paradicsomos tészta , de ebből csak az üveges, amit én készítek ez az egy amit nem eszik meg.

gesztenye-alma-csirke

jó a kérdés mert sokszor már én is bajba vagyok mit adjak neki

holnap csinálok paradicsomos húsgombócot pulykahusiból, főtt krumplival, ebből ő is ehet.Hátha ezt megeszi :-)

2011. febr. 17. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!