Miket főztök 7-8 hós babáknak? Van valami különlegesség? Adjunk ötleteket egymásnak? Mi babád kedvence?
brokkolifőzelék husival,cukkinifőzeléh husival,sütőtök husival,sóska-krupli husival
9 hós!
Én már úgy csinálom,hogy kis olivaolajon dínsztelek hagynát,egy kocka husival majd rá a zöldség egy kis víz,mikor puhára fött egy teáskanál netúr joghurtot elkeverek 1 teáskanál lisztel és ezzel besürítem a főzeléket,ja és még petrezyelyem,kapor,snidlingel ízesítem!Tehát komplett főzeléket készítek már neki!
nálunk a sláger:
cukkini, rizs, répa, husi egybe a vízbe, mikor kész bele a reszeltsajt, és kész is! Imádja
Másik kedvenc a paradicsomos tészta , de ebből csak az üveges, amit én készítek ez az egy amit nem eszik meg.
gesztenye-alma-csirke
jó a kérdés mert sokszor már én is bajba vagyok mit adjak neki
holnap csinálok paradicsomos húsgombócot pulykahusiból, főtt krumplival, ebből ő is ehet.Hátha ezt megeszi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!