Érdemes ilyen játszószőnyeget venni? Használtan szeretném.
2011. febr. 14. 10:43
11/14 anonim válasza:
szerintem szuperul nez ki, nekunk sokkal szegenyesebb van, de tobb mint 10ezer volt (nem Magyar.on, atszamolva.) jo nektek h sok hasznalt cuccot meg tudtok venni par ezerert, szazert....
12/14 anonim válasza:
Nekünk is ugyanilyen van, és szuper! 1 hónapos volt a kisfiam tavaly, amikor karácsonyra kapta, de már akkor simán elnézegette egy fél órát is!
Én mindenképpen ajánlanám neked.
Biztosan van olyan, akit nem köt le, de én még nem találkoztam olyan gyerekkel a környezetemben, valamilyen játszószőnyege mindegyiknek volt.
Én amúgy jópárszor kimostam, simán bírja a strapát, most már az unokahugi játszik rajta.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. febr. 14. 14:25
14/14 anonim válasza:
Nekünk ilyen volt! :)
Imádta a gyerkőc, és nagyon sokáig ki tudtuk használni. Használtan vettem és rá 1 évre ugyanannyiért el is tudtam adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!