Kedv. Babakocsival futó Anyukák, ilyen babakocsival lehet futni?
Figyelt kérdés
Nekem Quinny buzz 3 babakocsim van, bár nem jogger, de próbáltam a vásárláskor úgy választani, hogy tudjak vele futni..
Akik rendszeresen edzetek babakocsival, szerintetek tudok majd vele futni, vagy vennem kell egy másik joggert?
2011. febr. 14. 10:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem az első kereke miatt nem lesz jó a futáshoz. Az enyém abban különbözik ettől, hogy az első kereke ugyanolyan, mint a hátsó kettő. Használtan vettem, nem futni, hanem erdei terepen használom (ott lakunk), de az előző tulaj görkorizni járt vele.
2/5 anonim válasza:
A Ouinny-nek ez a sport babakocsija. Én ezzel járok a Margitszigetre de van egy Buzz4-esem is, azt használom a hétköznapokon.
3/5 anonim válasza:
Így van!A buzz-al nem tudsz futni!Kicsi a kereke elől,nekem is ilyen van!!!Én vettem egy használt joggert futáshoz!Épp mosz láttam az egyik fórumon árul egy anyuka egy szuper Jané-t olcsón!Belinkejem???
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Megnéztem az oldalt, lehet, hogy veszek egy új futó kocsit, most láttam egyet jó áron, Ausztriából.
Úgy is sokat fogom használni:)
2011. febr. 17. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!