Hogy viselte babátok a 2 hónapos védőoltásokat, amiket a combijába kapott?
Kisfiam megkapta 2 hósan a kötelezőt és a Prevenart is, úgy sírt, hogy fújkálni kellett közben az arcát, hogy vegyen levegőt.
Ahogy kijöttünk a rendelőből megnyugodott.
Még csak hőemelkedése sem volt az oltás után (a 3 hós után sem, itt a rotavírus ellenit is megkapta), de a biztonság kedvéért amikor hazaértünk adtam neki egy lázcsillapító kúpot és persze borogattam a helyét.
Az én babám sírt a 2 hónapos szuriknál, de hamar megnyugtattam. Aztán a napot szinte végigaludta, ami nem volt rá jellemző. Borogattam neki. Estére picit lázas lett (38,2 a levont után), Germicid kúptól lement.
A 3 hónaposnál 38,3 (Nurofen) és kevésbé sírt az oltáskor, bár akkor csak egyet kapott. Borogattam.
4 hónaposnál megint 2 szuri volt, szinte nem is sírt, csak mikor benyomták, nem borogattam és nem is lett lázas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!