Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem müködik a hozzátáplálás,...

Nem müködik a hozzátáplálás, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

4 hónaposak vagyunk 2 hete elkezdtem a gyümikkel (barack)egy hétig adtam neki ,de 3kanalat is alig tudtam leszuszakolni.A sütőtöknél u.e. ha így haladunk soha nem fog megenni semmmit.Nyelvével kilöki de van mikor ki sem nyitja a száját.Táposak vagyunk azért próbálkozom.

Köszi elöre mindenkinek a választ!

2009. febr. 11. 20:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

23:43-nak :Hát tudod sajnálni tudom azokat az anyukákat aki íj módon szeretnék a babájukat a mű ízekhez szoktatni.Nem tudja milyen az almának,a sütőtöknek más gyümik és zöldségek eredeti ízvilága.Ha majd nagyobb lesz akkor +kérdezik tőle:"Szereted pl.:a paradicsomos krumplit husi gombóccal?

Erre ő: "Igen nagyon!" :)

Kap 1 tányérral és fujjog:"Hát ez nem is édes!!!"

Nyugodtan le lehet pontozni,és tudom nem idevaló a válasz.De a hozzátáplálás arról szól,hogy ismerkedjen az ételekkel és az ízükkel,nem pedig a cukorral.

2009. febr. 12. 11:05
 12/18 anonim ***** válasza:
az üveges kaja nem mű... ezt honnan veszed????
2009. febr. 12. 11:15
 13/18 anonim ***** válasza:

ja! és még annyi, hogy szerintem legtöbbünk nem cukrozott bébiételt ad a gyermekének, hanem eredeti bio gyümölcsből készültet. és a paradicsomos krumpli husigombóccal édes kaja. ellenben az üveges bébi és junior v gyermekmenükkel, amikben az alapanyagok saját íze van.

kóstolj meg egyet és engem ne sajnálj légy kedves!!!

2009. febr. 12. 14:16
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat akkor inkább várok még!

Sajnálom hogy a végére a kedélyek felkorbácsolódtak-nem ez volt a cél!

2009. febr. 12. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves 14:16:

Te írtad az első válasz a kedves kérdezőnek?

Én erre reagáltam azzal,hogy sokan azért raknak cukrot a baba kajcsijába,mert akkor biztos megeszi,hisz édes mint az anyatej.Én még soha se hallottam,hogy amit saját magunk készítünk kajcsiba cukrot kellene rakni!

A bébi kajákba is gondolom a tartósítás miatt van (+ talán ízfokozónak is).

Bocsánat a kedves kérdezőtől.

2009. febr. 12. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
nem, nem én írtam... én csak azt írtam, h üveges kaját ehet, mert nem mű és a tartósítás miatt sincs benne cukor.
2009. febr. 12. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Oké! :)

Én arra reagáltam.Nem kell cukor a baba kajcsijába.

2009. febr. 12. 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:
:))) na. hát ebben egyetértünk. mert szerintem sem. én azért nem is adok neki, bár állítólag kellene már csokit ennie, még nincs 9 hós... (nagyi)
2009. febr. 12. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.