Nem müködik a hozzátáplálás, mit csinálok rosszul?
4 hónaposak vagyunk 2 hete elkezdtem a gyümikkel (barack)egy hétig adtam neki ,de 3kanalat is alig tudtam leszuszakolni.A sütőtöknél u.e. ha így haladunk soha nem fog megenni semmmit.Nyelvével kilöki de van mikor ki sem nyitja a száját.Táposak vagyunk azért próbálkozom.
Köszi elöre mindenkinek a választ!
23:43-nak :Hát tudod sajnálni tudom azokat az anyukákat aki íj módon szeretnék a babájukat a mű ízekhez szoktatni.Nem tudja milyen az almának,a sütőtöknek más gyümik és zöldségek eredeti ízvilága.Ha majd nagyobb lesz akkor +kérdezik tőle:"Szereted pl.:a paradicsomos krumplit husi gombóccal?
Erre ő: "Igen nagyon!" :)
Kap 1 tányérral és fujjog:"Hát ez nem is édes!!!"
Nyugodtan le lehet pontozni,és tudom nem idevaló a válasz.De a hozzátáplálás arról szól,hogy ismerkedjen az ételekkel és az ízükkel,nem pedig a cukorral.
ja! és még annyi, hogy szerintem legtöbbünk nem cukrozott bébiételt ad a gyermekének, hanem eredeti bio gyümölcsből készültet. és a paradicsomos krumpli husigombóccal édes kaja. ellenben az üveges bébi és junior v gyermekmenükkel, amikben az alapanyagok saját íze van.
kóstolj meg egyet és engem ne sajnálj légy kedves!!!
Hát köszönöm a válaszokat akkor inkább várok még!
Sajnálom hogy a végére a kedélyek felkorbácsolódtak-nem ez volt a cél!
Kedves 14:16:
Te írtad az első válasz a kedves kérdezőnek?
Én erre reagáltam azzal,hogy sokan azért raknak cukrot a baba kajcsijába,mert akkor biztos megeszi,hisz édes mint az anyatej.Én még soha se hallottam,hogy amit saját magunk készítünk kajcsiba cukrot kellene rakni!
A bébi kajákba is gondolom a tartósítás miatt van (+ talán ízfokozónak is).
Bocsánat a kedves kérdezőtől.
Oké! :)
Én arra reagáltam.Nem kell cukor a baba kajcsijába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!