Nem müködik a hozzátáplálás, mit csinálok rosszul?
4 hónaposak vagyunk 2 hete elkezdtem a gyümikkel (barack)egy hétig adtam neki ,de 3kanalat is alig tudtam leszuszakolni.A sütőtöknél u.e. ha így haladunk soha nem fog megenni semmmit.Nyelvével kilöki de van mikor ki sem nyitja a száját.Táposak vagyunk azért próbálkozom.
Köszi elöre mindenkinek a választ!
Kb.en is akkor kezdtem el adni neki mast is,de a sutotokot azt megette akkor is.
Te csinalod neki ezeket az eteleket?Vagy veszed bebikaja formajaban?
En vettem neki bebikajat,es azokat imadja,most fogom kiprobalni,h ha En keszitem el akkor mi lesz a velemenye.
Amugy nekem azt mondta a doktorno,h picike sot es picike cukrot mindigy tegyek bele barmit is keszitek.
Előbb-utóbb tetszeni fog neki, ne aggódj. Nálunk egy hónap volt a szenvedés, aztán egyik napról a másikra elkezdett rendesen eszegetni. Ne erőltesd, mert csak megutálja az egészet.
És cukrot én semmiképp nem tennék bele, nem is tettem soha, mert szerintem nem kell már egész picinek elrontani az ízérzékelését. Én mindenből a cukormenteset veszem neki, almát pedig párolom, azt csak úgy eszi meg.
10 hónapos fiú mama
Szia!
Náluk is volt helyzet amikor a kislányom 6 hónapos lett(anyatejes)elkezdtem kóstoltatni vele a gyümiket (Alma,Barack,Sütőtök) és sajna most sem sokat eszik.
De ez nem a márkáktól függ szerintem,hogy megeszi vagy sem. Ő a fogacsája miatt nem eszik olyan jól(akkor válogatós a drága)és olyankor a kanál látványától is rosszul van.3,5 hónaposan már volt 2 foga és most lassan 8 hónapos és 8 fogacskája van és most a kisőrlőfogak bújnak.Amikor eszik akkor megeszi amit én főzök neki és az üvegeset is(fél üveggel és utána szopizik is.)
De lehet,hogy a picurkád még nem áll készen arra,hogy kóstolgasson.Próbáld meg 1-2 hét múlva,hátha akkor már jobban érdeklődik az új ízek világa iránt.
Boldog babázást.
Remélem tudtam segíteni neked.
7,5 hónapos kislány anyukája
En ezt nem ertem...Tok hasznos valaszok lepontozva...
Csak sajnalni tudom azt, akinek nincs jobb dolga. :)
Egyszerű a válasz nem érett még rá arra a gyerek, hogy szilárd kaját egyen. Ne eröltesd, tarts egy kis szünetet 1-2 hét, majd beindul, nálunk is ez volt. Édes mindegy, hogy hipp kecskeméti vagy Univer kajával kínálod. Nem az a gond. Honnan tudja, hogy izlik e neki vagy sem, mikor nincs összehasonlítási alapja, mivel még életéáben nem evett egyikből sem.
Szerintem várj még, ne eröltesd felesleges. Nem késtetek még le semmiről. Fiam 8 hónapos, mára szinte mindent eszik amit elé teszek, kb6 hónapos volt, mire elkezdett eszegetni. Türelem.
Egyetértek az elöttem íróval.Valószínűleg még nem érett meg rá.Az én fiam 8,5 hónapos és még csak 1 cicizést tudtam kiváltani szilárd kajcsival!
Tényleg próbáld meg 1-2 hét múlva.Fogod látni,hogy mikor érett rá.Nyitja a száját,és nem köpi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!