10,5hós tápszeres kislányomat le kéne már szoktatnom az éjszakai evésről? 1x ébred 2-3 körül, ha kap enni reggelig alszik, ha nem 20percenként kel. Meddig "normális"hogy éjjel eszik?
ezt nehéz megmondani, de ennyi idősen még teljesen normális. mit jelent, hogy reggelig alszik? meddig?
a fiam 11 hónapos, ő 5-6 közt kel, eszik 200 ml tápszert és 7-8-ig alszik. szerintem egy idő múlva el fogják ezt hagyni. :)
Szia. Lehet hogy tényleg éhes.
Az én kislányom 11hónapos. Este nagyrészt azt vacsizza amit mi. Lefekvéskor megiszik még 120-150ml tápszert. Így nem kell éjjel,legalábbis nem azért mert éhes.
Mit eszik vacsit? ha délben eszik főzit, délután gyümit, este főzit plusz tápot, elég kéne legyen neki.
Én amondó vagyok, hogy csak rossz szokás az éjjeli kelés.
ha fürdés előtt adok neki vmit akkor tápot már nem eszik-egyébként se nagyon szereti..
-Ha csak rossz szokás lenne nem enne ennyit éjjel,nem?
akár én is írhattam volna a kérdést, csak a lányom elmúlt már 1 éves.
nem tudom, hogy le kell-e szoktatni, de az én lányom most szokott rá igazán.
hasonlóan eszik, mint a te lányod, és ha a fürdés előtt eszik, akkor bizony alig fogy a tápszerből utána. már egy kicsit hamarabb kap vacsit, úgy fél 6-6 körül és 8 után eszik tápszert, mégis felébred éjjel, és nem mindig alszik vissza teával. megjegyzem nem egyidőben ébred, van hogy többször is. ha 3 körül ébred, illetve később, akkor automatikusan készítek egy kis tápszert, és pár perc múlva már alszik is.
már megszoktam, hogy éjjel kelünk hozzá, így én nem akarom erről leszoktatni, ha éhes, akkor kap enni. majd kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!