Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan sétáltok 2 gyerekkel...

Hogyan sétáltok 2 gyerekkel ha kb 20 hó a külömbség köztük?

Figyelt kérdés
Testvérfellépőn nem marad el.Ha pedig csak úgy jön mellettem,akkor elfutkozik mellőlem.Mit tegyek?Ki hogyan oldja meg?
2011. febr. 13. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
babahám
2011. febr. 13. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
babakocsi+kismotor nagyon ügyesen jön mellettünk...
2011. febr. 13. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem fogják a babakocsit két oldalról. ki sem lehet cibálni a kezükből. vicces, mikor egy ajtón akarnak kimenni a babakocsival egyszerre.

3 gyerekes

2011. febr. 13. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
A kicsit magadra kötöd mondjuk egy mei-taiban, a nagynak fogod a kezét.
2011. febr. 13. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Az enyem is ilyen volt. Mint akinek besoztak a hatsojat...en javaslom, hogy a kicsit rakd(mert gondolom az aki a kocsiban van picur) kenguruba es a nagyobbat meg fenyitsd be, hogyha szalad, be lesz lakatolva a babakocsiba. Nekem ez mukodott. Kellett ugyan lakatolnom egy parszor, de annyira mehetnekje volt, hogy inkabb moderalta magat egy ido utan. S ne csak igergess abban a pillanatban, hogy megindul es meg pont elered, szo nelkul bevagni a kocsiba, hogy megertse, nem viccelsz. Mikor berakod elmondod neki miert van ami van es kesz. Jaj sok uvoltos setaban volt reszunk de szepen megtanulta es eleg hamar.
2011. febr. 13. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. febr. 15. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!