Több gyerekes anyukák ti együtt mossátok a gyerekek ruháit vagy külön?
Van egy 14 és egy 1 hós fiam.Ugyebár a nagyobbik az már mindenben benne van a kosztól a mindenig.Megfordult a fejemben hogy nem e tud így átadni valami bacit a kicsinek?Tudom hülyén hangzik,de ilyenkor minden megfordul az ember fejében.Ha nagy hő fokon mosok akkor összemennek a ruhák ha kicsin akkor nem tisztít annyira.Ti hogyan csináljátok?Moshatom szerintetek együtt a ruháikat?
Jó tudom hogy még a nagy sem egy "nagy veszélyzóna" bacitéren de......annyi marhaság megfordul a fejemben köztük ez is.Segítenétek?
Nagyon köszönöm a válaszokat Nektek!!!!
Látom jött egy pár válasz.Most van egy kis időm ide ülni.
Szóval az utolsó előtti leírta a lényeget,köszönöm Neked.
Ezért kérdeztem a kérdést.Akkor külön mosom a ruháikat,meggyőztetek.Eddig külön mostam,de már kétszer egybe mert anyám és a párom is mondta hogy szerintük nem kell külön mosnom.
Amúgy nem 14 éves a nagyobbik hanem 14 hós.Igen korán jött a második csöppség,de így szeretjük :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!