Mennyi időre hagynátok magára egy picibabát?
Kolléganőnk nemrég szült,a kiirt napon is még bennvolt pár órát,3 nappal később szült egy csöppséget.Hogy ne adjon át minden munkát,3 hétig telefonon,emailen keresztül dolgozgatott,ünnep alatt szünetelt a gyár,de azóta 2-3 órákra bejön megcsinálja amit nem adott más kezébe.
És kinn hagyja a kocsiban a picurt.Egyedül neveli,ez tény,bölcsibe még nem adhatja,csak fél éves korától,de ilyet...mikor meglátta valaki a kocsiban,alig hitt a szemének.
De mi is ledöbbentünk.Be nem hozhatja,az már gyártási terület ahol ő van,komplett gyárat becsukják ha észreveszi valaki olyan...
Meg lett neki mondva hogy vagy keritsen arra a 2-3 órára bébiszittert vagy üljön otthon amig nincs bölcsi,nem lesz kirugva,fix helye van.
Mégis bejár,és nem nyilatkozik hogy hol van olyankor a picur...valószinű otthon,egyedül a kutyussal.
Csak nekem felháboritó és szokatlan?
nem azonos a közvetlen főnökünk,csak a nagyfőnök azonos,de ő nem is tud erről szerintem
semmi extra a melója,1-2 hónap alatt bárkinek meg tudta volna tanitani,senki sem értette hogy miért nem,hisz tudja hogy ha betanitott volna valakit,akkor az arra a pár hónapra komplett átveszi a helyét,utána pedig besegit amikor beteg a baba vagy nem tud teljesen bejárni, normális cég ilyen szempontból,nem 1 kolléganő van,aki 2 gyerek meg 5-6 év után ahogy visszajött,még a szék szinét is kiválaszthatta...
hétfőn hazakisérjük szerintem,ha nincs ott senki,gyűmügy...
"A fönök rászól hogy ne járjon be, de mégis dolgozik 2-3 órát, és ezt mindenki hagyja a fönökkel együtt? "
a főnök azt kérte hogy ha már mindenképp be akar járni,akkor keritsen bébiszittert,mert még egy kuytát se szoktak ennyi időre a kocsiban hagyni,vagy maradjon otthon gyerekkel együtt
Jó, hogy nem fagyott meg az a szegény baba a kocsiban télen!! Jelentsétek fel a gyámhatóságnál, nem lehet tétlenül nézni ilyen durva dolgot. Jó esély van rá, hogy korlátozni fogják a szülői felügyeleti jogát, ideiglenesen elhelyezik a gyereket, őt meg kiskorú veszélyeztetéséért bíróság elé állítják.
Üdvözlettel: egy gyámügyes
sok gyerekes szülő dolgozik a cégnél,még senki nem lett kirugva,sőt...
most is van,aki 2-3 hónapra megy el szabira,mert télen nagyobb beteges a gyerek és nincs kire hagyni...közvetlen kolléganőm is igy van a párévessel,fárasztó,de megcsináljuk az ő melóját is,egy gyerek ezzel is jár,még sincs kirugva
plussz gyed alatt ha akarnák se tudnánk kirugni,de nem is akarja senki
ez csak ilyen idiótaság,hogy "ezt csak én tudom megcsinálni"
Annyira remélem, hogy nem hagyja otthon egyedül azt a picit.
Az utolsó kérdés viszont jó.
Gyed mellett nem is lehetne dolgozni, ha bevinné a babát büntetnék a céget, feketemunkáért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!