Milyen triciklit vegyek tavaszra, nyárra:márciusban lesz kisfiam 1 éves. Linkeket küldenétek? és ha lehet nem ilyen 12ezer f-os
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 13:26
21/24 anonim válasza:
22/24 anonim válasza:
A kisfiam is a tesco-s 5990-est kapta ajándékba szülinapjára, és imádja! Tök jó, van benn biztonsági öv, bekötheted vele a babát és könnyű tolni is.
És szerintem simán vehetsz neki, attól, hogy nem tudja hajtani. Ennyi erővel akkot még 1-2 évig ne vegyünk semmit, mert kb. addigra alakul ki a gyerekekben, hogy tudják maguktól hajtani a pedált?
Nyugodtan vegyél neki, szerintem nagyon jó!
23/24 anonim válasza:
nekünk is tescos van már 1.5 éve használja és tök jó!még a hóban is ezen tologattam és nem tört szét sehol,lehet hogy azért mert fém váza van:)a babakocsit már 1 éve eladtam mert ezzel megyünk mindenhová!ő sem hajtja de 2 kerékre kapom és már mehetünk is!:))én csak ajánlani tudom a tescosat!
24/24 anonim válasza:
Köszönöm a sok jó véleményt, meggyőztetek azthiszem a Tescosról. (5990.-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!