Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen triciklit vegyek...

Milyen triciklit vegyek tavaszra, nyárra:márciusban lesz kisfiam 1 éves. Linkeket küldenétek? és ha lehet nem ilyen 12ezer f-os

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 13:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek nagyon aranyosak és nem drágák:

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 17. 09:06
 22/24 anonim ***** válasza:

A kisfiam is a tesco-s 5990-est kapta ajándékba szülinapjára, és imádja! Tök jó, van benn biztonsági öv, bekötheted vele a babát és könnyű tolni is.

És szerintem simán vehetsz neki, attól, hogy nem tudja hajtani. Ennyi erővel akkot még 1-2 évig ne vegyünk semmit, mert kb. addigra alakul ki a gyerekekben, hogy tudják maguktól hajtani a pedált?

Nyugodtan vegyél neki, szerintem nagyon jó!

2011. febr. 17. 09:43
 23/24 anonim ***** válasza:
nekünk is tescos van már 1.5 éve használja és tök jó!még a hóban is ezen tologattam és nem tört szét sehol,lehet hogy azért mert fém váza van:)a babakocsit már 1 éve eladtam mert ezzel megyünk mindenhová!ő sem hajtja de 2 kerékre kapom és már mehetünk is!:))én csak ajánlani tudom a tescosat!
2011. febr. 17. 17:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm a sok jó véleményt, meggyőztetek azthiszem a Tescosról. (5990.-) :-)
2011. febr. 18. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!