Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen triciklit vegyek...

Milyen triciklit vegyek tavaszra, nyárra:márciusban lesz kisfiam 1 éves. Linkeket küldenétek? és ha lehet nem ilyen 12ezer f-os

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 13:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szia kérdező! Az én lányom is 3-án született! Nem ismerjük egymást valamelyik másik oldalról véletlenül :D ?

Egyébként mi is pont triciklit keresünk neki. A tesco-sat mi is néztük, de én szeretném, ha lenne kis teteje....bár lehet, hogy hülyeség....egyébként az egyik ismerősöm kislánya is ezt kapott az egy éves szülinapjára és imádja!

2011. febr. 13. 08:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 1-én lesz szintén 1 éves!Mi is akarunk venni triciklit,csak még nem tudom milyet is kellene!A tescosról nem tudna esetleg vki egy képet küldeni?Sajnos nem jutok most be,de érdekelne,hogy milyen!Előre is köszönöm aki tid nekem segíteni!
2011. febr. 16. 20:24
 13/24 anonim ***** válasza:

[link]

ezt találtam, de gondolom ezek után már nem akarsz venni, pedig itt van kép is.....

2011. febr. 16. 20:40
 14/24 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt néztem ki, de sajnos nem lehet kapni. Várom, hogy érkezzen. 9990 Ft

2011. febr. 16. 20:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is 1 éves szülinapra vettem tavaly márciusban a lányomnak, és TESCO-sat, amit nagyon szerettünk mindaddig, amíg szét nem tört mind a 2 hátsó kereke!!!! Mindennap használtuk az aszfaltos úton, de komolyan mondom 2 hónapot bírt ki! Én azt ajánlom inkább ne sajnálj érte kiadni pár ezerrel többet, de ne ott vegyél! Nem lehet hozzá kapni pótkereket, a többi alkatrésznek semmi baja, így mégsem tudjuk használni.
2011. febr. 16. 21:12
 16/24 anonim ***** válasza:
2011. febr. 16. 21:24
 17/24 anonim ***** válasza:

24:12-es vagyok. A miénk ilyen volt, amit a Tesco-ban vettünk, mint az első képen.

[link]

2011. febr. 16. 22:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, offolok, de nem bírtam ki: az én kisfiam is márc. 3-án lesz egy éves!!! Este 20:55-kor...
2011. febr. 16. 22:16
 19/24 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ilyet vettunk neki az 1. szulinapjára, igaz még nem próbáltuk, várjuk a tavaszt, de masszívnak és erosnek tunik.

2011. febr. 17. 08:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem jó a link, remélem ezen már mukodik : [link]
2011. febr. 17. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!