Milyen triciklit vegyek tavaszra, nyárra:márciusban lesz kisfiam 1 éves. Linkeket küldenétek? és ha lehet nem ilyen 12ezer f-os
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 13:26
11/24 anonim válasza:
Szia kérdező! Az én lányom is 3-án született! Nem ismerjük egymást valamelyik másik oldalról véletlenül :D ?
Egyébként mi is pont triciklit keresünk neki. A tesco-sat mi is néztük, de én szeretném, ha lenne kis teteje....bár lehet, hogy hülyeség....egyébként az egyik ismerősöm kislánya is ezt kapott az egy éves szülinapjára és imádja!
12/24 anonim válasza:
Az én kislányom 1-én lesz szintén 1 éves!Mi is akarunk venni triciklit,csak még nem tudom milyet is kellene!A tescosról nem tudna esetleg vki egy képet küldeni?Sajnos nem jutok most be,de érdekelne,hogy milyen!Előre is köszönöm aki tid nekem segíteni!
13/24 anonim válasza:
ezt találtam, de gondolom ezek után már nem akarsz venni, pedig itt van kép is.....
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
Én is 1 éves szülinapra vettem tavaly márciusban a lányomnak, és TESCO-sat, amit nagyon szerettünk mindaddig, amíg szét nem tört mind a 2 hátsó kereke!!!! Mindennap használtuk az aszfaltos úton, de komolyan mondom 2 hónapot bírt ki! Én azt ajánlom inkább ne sajnálj érte kiadni pár ezerrel többet, de ne ott vegyél! Nem lehet hozzá kapni pótkereket, a többi alkatrésznek semmi baja, így mégsem tudjuk használni.
16/24 anonim válasza:
Utolsó válaszoló voltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
17/24 anonim válasza:
24:12-es vagyok. A miénk ilyen volt, amit a Tesco-ban vettünk, mint az első képen.
18/24 anonim válasza:
Bocsi, offolok, de nem bírtam ki: az én kisfiam is márc. 3-án lesz egy éves!!! Este 20:55-kor...
19/24 anonim válasza:
Mi ilyet vettunk neki az 1. szulinapjára, igaz még nem próbáltuk, várjuk a tavaszt, de masszívnak és erosnek tunik.
20/24 anonim válasza:
Nem jó a link, remélem ezen már mukodik : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!