4 és fél hónapos kisfiamnak ritkán tápszert adok, kb havonta 1x, amikor menzeszelek. Meddig tárolhatom felbontva a tápszert?
Másik kérdésem, hogy mivel éjszaka is két óránként kel a babám, elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha éjszakára tápszert kapna? Tovább aludna? Már annyira kimerült vagyok, és emiatt sajnos ingerlékenyebb is!
Mi a véleményetek?
- rá van írva a dobozra, de általában 4 hétig (van, amelyiket 3, van amelyiket 6 hétig lehet)
- nem attól függ, hogy mit kap este, de egy-két próbát megér.
A felbontott tápszer 3 hétig tárolható.
Szerintem inkább vizet adjál neki éjszaka, mert talán így szép lassan leszokik arról, hogy ilyen sűrűn keljen. Ha tápszert adsz neki éjszaka, akkor szerintem a szopit fogja hamarosan elhagyni.
Menzesz alatt amúgy miért adsz neki tápszert, miért nem szoptatod akkor is?
Akkor is adok neki, csak akkor kevesebb szokott lenni a tejem egy napig, és néha-néha kell adnom egy kicsit, aztán másnap visszaáll a szokásos mennyiség!
Köszönöm a válaszokat! :)
Erről még nem hallottam, de kipróbálom, mert ez így tényleg pazarlás!
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!