Mi a különbség az altató és a játszócumi között?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 08:37
2/5 anonim válasza:
Az altató cuminak nincs kiemelkedő fogantyúja, hogy alvás közben nem zavarja a babát. Más különbség nincs. [link]
3/5 anonim válasza:
Elméletileg az lenne a különbség, hogy a játszócuminak van karika alakú fogója az alvónak pedig nincs. Ez elmélet csak, mert ahogy a linkben is látod mind a két típusú cumit játszó-alvó felirattal árulják mostanában.
4/5 anonim válasza:
Ezt soha nem értettem én sem... Nekünk van fogantyús és annélküli cumink is, és a fiam minkettőt használja napközben és alváshoz is, mikor melyik akad a kezébe. Szerintem semmi különbség nincs köztük.
5/5 Nigra válasza:
Az alvó cuminak recésebb a szilikon része, hogy ha elalszik a baba, nehezebben csússzon ki. A fogantyú nincs összefüggésben. Simán csak van gombos és karikás. Némelyik alvó cumi gombrésze világít, hogy könnyebben megtaláld fény nélkül is. Ennyi a különbség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!